Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg
- Adres: 81-127 Gdynia, ul. Śmidowicza
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 261 262 537 , fax. 261 262 963
- Data zamieszczenia: 2020-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
ul. Śmidowicza 69
81-127 Gdynia, woj. pomorskie
tel. 261 262 537, fax. 261 262 963
REGON: 19006413600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa drobiu, jaj, konserw i przetworów z mięsa i warzyw konserwowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa przez Wykonawcę dla AMW w roku 2021 drobiu, jaj, konserw i przetworów z mięsa i warzyw konserwowych wg opisu przedmiotu zamówienia pliki .pdf dla części I, II i III do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Kwota wadium dla części I wynosi: 7 000,00 zł. (słownie: siedem tysięcy złotych 00/100). Kwota wadium dla części II wynosi: 2 000,00 zł. (słownie: dwa tysiące złotych 00/100). Kwota wadium dla części III wynosi: 2 000,00 zł. (słownie: dwa tysiące złotych 00/100). Wadium należy wnieść w jednej z form określonych w art. 45 ust. 6 ustawy Pzp. przed upływem terminu składania ofert (zgodnie z art. 45 ust. 3 Pzp). Numer konta: PEKAO Bank Pekao S.A. 19 1240 2933 1111 0010 2946 0480
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wypełniony i podpisany Formularz Oferty zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ. Oświadczenie wymagane od wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO (załącznik nr 8). Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy (załącznik nr 3).Oświadczenie, że towar będący przedmiotem zamówienia spełnia wymagania obowiązujących przepisów prawa (załącznik nr 7) (dotyczy wszystkich części).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego "Leśnik" w Sopocie: część 1 - drób i jego przetwory; część 2 - mięso i jego przetwory.
Dodano: 2023-08-24 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2023-05-29 - Dostawa mięsa drobiowego, wieprzowego oraz wołowego
Dodano: 2022-10-17 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2022-09-06 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2021-02-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2021-01-29 - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2020-12-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2020-12-07 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2020-11-09