Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg
- Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna 8
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 094 3618589
- Data zamieszczenia: 2011-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
ul. Szkolna 8 8
78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3618569 w. 245, fax. 094 3618589
REGON: 00060196900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych - mięsa i wędliny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I mięso wieprzowe gulaszowe 5800 kg mięso wołowe kl. II 2400 kg Część II- blok mielony 700 kg blok mortadelowy 1400 kg blok szynkowy 300 kg kaszanka 900 kg kiełbasa biała 300 kg biwakowa 1300 kg jarmarczna 1300 kg kanapkowa 1300 kg kozacka 1300 kg krakowska parzona 1300 kg podlaska 700 kg podwawelska 120 kg rawska 120 kg toruńska 700 kg parówki wieprzowe 1400 kg pieczeń wiejska 700 kg salceson włoski 700 kg serdelki 1400 kg szynka wieprzowa gotowana 120 kg ogonówka wieprzowa parzona 120 kg wątroba wieprzowa 1500 kg pasztet zapiekany 700 kg szynka delikatesowa 120 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2016-07-14 - 5/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa mięsa i wędlin sprawa 19/15
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-09-30 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2015-06-24 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
Dodano: 2014-12-12 - Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzących.
Dodano: 2014-09-12 - 13/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-07-16 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2014-06-30 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- mięsa i wędliny.
Dodano: 2013-12-12