Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg
- Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna 8
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 094 3618589
- Data zamieszczenia: 2009-12-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
ul. Szkolna 8 8
78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3618569 w. 245, fax. 094 3618589
REGON: 00060196900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy mięsa i wędlin. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I - mięso wieprzowe gulaszowe -6200 kg, mięso wołowe kl.II-2500 kg Część II- blok mielony-600 kg, blok mortadelowy-1700 kg, blok szynkowy- 300 kg, kaszanka- 1400 kg, kiełbasa biała-300kg,biwakowa-1600kg,jarmarczna-1600kg,kanapkowa-1600 kg,kozacka-1600 kg, krakowska parzona-1500kg,podlaska-1200kg,podwawelska-100kg,rawska-100kg,toruńska-1200kg,parówki-1700 kg, pieczeń wiejska-900kg,salceson włoski-800 kg,serdelki-1700kg,szynka wieprzowa-100kg,ogonówka wieprzowa -100kg,wątroba wieprzowa -2400 kg, pasztet zapiekany -800kg,szynka delikatesowa-100 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późniejszymi zmianami) i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późniejszymi zmianami) oraz spełniający wymagania zawarte w SIWZ. Ocena spełnienia warunków dokonywana będzie wg. formuły spełnia -nie spełnia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2016-07-14 - 5/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa mięsa i wędlin sprawa 19/15
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-09-30 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2015-06-24 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
Dodano: 2014-12-12 - Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzących.
Dodano: 2014-09-12 - 13/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-07-16 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2014-06-30 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- mięsa i wędliny.
Dodano: 2013-12-12