"Uzdrowisko Rabka" S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 182 676 020 , fax. 182 676 010
- Data zamieszczenia: 2019-02-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: "Uzdrowisko Rabka" S.A.
ul. Orkana 49
34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
tel. 182 676 020, fax. 182 676 010
REGON: 49197107400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieogr. na dostawy mięs i wędlin woł/wp - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sprzedaż i dostawy mięs woł/wp w orientacyjnej ilości 9560,00 kg + 1500,00 kg kości.Mięsa świeże, nie mrożone, usunięte luźne strzępy mięs, z młodych sztuk / do 2 lat /. - Antrykot : częściowo odkostniony, element bez kości kręgowych - Łopatka wieprzowa bez kości: element bez skóry, i ścięgien, bez pozostałości mięsa kl.IV. - Mięso gulaszowe wołowe : element / z karku / mięsa, bezkrwawego bez skóry, ścięgien, luźnych strzępów mięsa, zawartość tłuszczu do 15 % - Schab wp bez kości : element pozbawiony kości ,bez tkanki tłuszczowej, błon, ścięgien, bez warkocza od strony boczku. - Wołowina pieczeniowa b/k ekstra : mięso z udźca ćwierćtuszy tylnej, odkostnione, bez tkanki tłuszczowej, błon, ścięgien. - Wołowina pieczeniowa b/k : mięso z łopatki, odkostnione, bez tkanki tłuszczowej, błon, ścięgien. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1. do SIWZ. Sprzedaż i dostawy wędlin woł/wp w orientacyjnej ilości 6705,00 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.2. do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 roku”
Dodano: 2023-09-10 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 roku”
Dodano: 2023-08-11 - Dostawa mięsa oraz wędlin na potrzeby Internatu prowadzonego Zespołu Szkół Nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie
Dodano: 2023-08-07 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 4 w Nowym Targu na potrzeby stołówki od 01.04.2023r. do 31.07.2023r.
Dodano: 2023-03-29 - ,,Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 30 czerwca 2023 roku" - z podziałem na 2 części
Dodano: 2022-12-21 - Dostawa mięsa oraz wędlin na potrzeby Internatu prowadzonego Zespołu Szkół Nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie
Dodano: 2022-12-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 4 w Nowym Targu na potrzeby stołówki od 01.01.2023r. do 31.03.2023r.
Dodano: 2022-11-29 - Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i wędliny
Dodano: 2022-09-12 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.
Dodano: 2020-11-30 - dostawy mięs i wędlin woł/wp
Dodano: 2020-11-20