Przetargi.pl
Przeprowadzenie kursów gastronomicznych w ramach projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce

Zespół Ekonomiki Oświaty w Krakowie ogłasza przetarg

  • Adres: 31-450 Kraków, ul. Ułanów 9
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 617 88 88 , fax. 12 410 43 90
  • Data zamieszczenia: 2013-09-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Ekonomiki Oświaty w Krakowie
    ul. Ułanów 9 9
    31-450 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 617 88 88, fax. 12 410 43 90
    REGON: 00055362100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zeo.krakow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przeprowadzenie kursów gastronomicznych w ramach projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie w 2013 roku w ramach współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce czterech kursów gastronomicznych dla uczniów krakowskich szkół o profilu zawodowym zakończonych uzyskaniem przez nich zaświadczeń i certyfikatów potwierdzających ukończenie w/w kursów. Podstawą wydania w/w zaświadczenia i certyfikatu dla każdego z uczestników kursów będzie spełnienie kryterium określonego w Regulaminie uczestnictwa w projekcie (obecność na zajęciach kursu). Liczba kursów: 4 w 2013r. Liczba uczestników jednego kursu: 8. Łączna ilość godzin lekcyjnych (45 min) w ramach jednego kursu wynosi - 56. Zajęcia odbywać się będą w soboty w siedmiu blokach - każdy blok po 8 godzin, wszystkie kursy muszą się odbywać w tym samym czasie. Dopuszcza się zorganizowanie kursów w innych terminach w uzgodnieniu z Liderem szkolnym projektu. Każdy kurs odbywać się będzie według programu określonego w SIWZ. Miejsce prowadzenia zajęć pracownie gastronomiczne Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 2 w Krakowie. Na stanowisku roboczym pracują po 2 osoby wykonując ćwiczenia zgodnie z wymaganiami technologii gastronomicznej, przepisami sanitarnymi i bezpieczeństwem pracy. Po zakończeniu ćwiczeń uczestnik kursu powinien umieć sporządzać wskazane ćwiczenia, oceniać jakość surowców, oceniać jakość wykonanych potraw i wyrobów oraz dobierać dodatki do wykonanych potraw. Wykonawca odpowiada materialnie za powierzony sprzęt i pracownię gastronomiczną na czas odbywania się kursów. Charakterystykę projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce określa załącznik nr 6 do SIWZ. Liderem szkolnym projektu jest Lider szkolny projektu w Zespole Szkół Gastronomicznych nr 2 w Krakowie, ul. Zamoyskiego 6. Zamówienie jest w całości finansowane ze środków publicznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 800000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zeo.krakow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach