Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są stałe, powtarzające się dostawy artykułów żywnościowych do magazynu Zamawiającego według podziału na zadania (części): - Zadanie nr 1 - dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich; - Zadanie nr 2 - dostawa produktów mleczarskich; - Zadanie nr 3 - dostawa owoców cytrusowych. - Zadanie nr 4 - dostawa różnych artykułów spożywczych ; - Zadanie nr 5 - dostawa pieczywa; - Zadanie nr 6 - dostawa owoców i warzyw; - Zadanie nr 7 - dostawa ryb; - Zadanie nr 8 - dostawa jaj;

Dom Pomocy Społecznej w Bramkach ogłasza przetarg

  • Adres: 05-870 Błonie, ul. Północna 18
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 7256127 , fax. 0-22 7256066
  • Data zamieszczenia: 2013-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
    ul. Północna 18 18
    05-870 Błonie, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 7256127, fax. 0-22 7256066
    REGON: 00029581100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsbramki.org
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są stałe, powtarzające się dostawy artykułów żywnościowych do magazynu Zamawiającego według podziału na zadania (części): - Zadanie nr 1 - dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich; - Zadanie nr 2 - dostawa produktów mleczarskich; - Zadanie nr 3 - dostawa owoców cytrusowych. - Zadanie nr 4 - dostawa różnych artykułów spożywczych ; - Zadanie nr 5 - dostawa pieczywa; - Zadanie nr 6 - dostawa owoców i warzyw; - Zadanie nr 7 - dostawa ryb; - Zadanie nr 8 - dostawa jaj;
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie nr 1 dostawa różnych mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych: Baleron odtłuszczony kg 120 Baleron wędzony kg 160 Baton drobiowy z kurczaka kg 130 Boczek prasowany kg 140 Boczek wędzony kg 10 Golonka wieprzowa kg 50 Karkówka b/k kg 60 Kaszanka kg 140 Kiełbasa biała kg 80 Kiełbasa cytrynowa kg 150 Kiełbasa dębicka kg 150 Kiełbasa krakowska kg 100 Kiełbasa parówkowa kg 80 Kiełbasa podwawelska kg 60 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 100 Kiełbasa zwyczajna kg 250 Kiełbasa żywiecka kg 100 Korpus z indyka kg 50 Korpus z kurczaka kg 200 Kości schabowe kg 500 Kości wędzone kg 60 Kurczak cały kg. 200 Łopatka pieczona kg 100 Łopatka bez kości kg 300 Mielonka wieprzowa kg 150 Mięso wołowe gulaszowe b/k kg 250 Mięso wołowe b/k (antrykot) kg 50 Mortadela kg 130 Mortadela z warzywami kg 130 Nogi wieprzowe kg 60 Nogi z kurczaka całe kg 600 Ogonówka kg 130 Parówki cienkie kg 150 Parówki drobiowe kg 180 Pasztet drobiowy pieczony kg 160 Pasztetowa kremowa kg 150 Pasztetowa drobiowa kg 130 Pieczeń wieprzowa rzymska kg 110 Piersi z kurczaka (filet) kg 600 Podgardle kg 20 Polędwica drobiowa kg 150 Polędwica sopocka kg 40 Polędwica z warzywami kg 150 Salceson włoski kg 150 Salceson ozorkowy kg 100 Schab bez kości kg 150 Schab pieczony kg 20 Słonina kg 50 Szynka gotowana kg 150 Szynka wędzona kg 150 Szynka drobiowa kg 50 Wątrobianka kg 100 Wątróbka drobiowa kg 100 Wątróbka wieprzowa kg 150 Żeberka paski kg 300 Zadanie nr 2 dostawa nabiału: Jogurt naturalny w kubku 370g szt. 850 Masło roślinne w kostce 250g szt. 5700 Mleko 2% w folii - 1l l. 7300 Ser biały chudy kg 500 Ser biały tłusty kg 500 Ser żółty zawartość 13% tłuszczu kg 200 Śmietana 18% - 1l l. 170 Śmietana 30% - 1l l. 20 Zadanie nr 3 dostawa cytrusów: Banany kg 350 Cytryny kg 100 Zadanie nr 4 dostawa artykułów spożywczych: Ananasy w puszcze 565g szt. 80 Aromaty 9 ml szt. 80 Bakalie (mieszanka) 20g szt. 20 Barszcz biały 66g szt. 210 Bazylia 10g szt. 150 Brzoskwinie 820g szt. 100 Budyń bez cukru 60g szt. 250 Budyń śmietankowy 60g szt. 100 Chrzan 320g szt. 100 Cukier 1kg kg 1950 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Cukier waniliowy 32g szt. 200 Cynamon 20g szt. 50 Czosnek mielony 20g szt. 250 Drożdże Kg 7 Dżem niskosłodzony 280g szt. 800 Fasola czerwona konserwowa 400g Kg 100 Fasola sucha Jaś 500g szt. 100 Galaretka owocowa z cukrem 79g szt. 440 Gałka muszkatołowa 20g szt. 10 Groszek konserwowy 400g szt. 250 Herbata granulowana 100g Kg 95 Kakao 100g szt. 150 Kasza gryczana 1kg Kg 100 Kasza jęczmienna 1kg Kg 150 Kasza manna 1kg Kg 100 Kawa zbożowa 250g szt. 50 Ketchup 500g min. 35% wkł. Koncentr. szt. 150 Kisiel bez cukru 77g szt. 400 Kisiel z cukrem 77g szt. 200 Koncentrat pomidorowy 900g szt. 200 Kukurydza konserwowa 400g szt. 200 Kwasek cytrynowy 50g szt. 60 Liście laurowe 10g szt. 150 Majeranek 10g szt. 300 Majonez 420g szt. 150 Mak 1kg Kg 15 Makaron krajanka gruba Kg 250 Makaron muszelki 1kg Kg 50 Makaron nitki 500g Kg 140 Makaron rurki 1kg Kg 50 Makaron świderki 1kg Kg 300 Mąka pszenna typ 480 1kg Kg 800 Mąka ziemniaczana 1kg Kg 90 Musztarda 200g szt. 150 Ocet 0,5l szt. 50 Ogórki konserwowe 900g szt. 150 Olej 1l szt. 350 Oregano 10g szt. 150 Papryka konserwowa 850g szt. 100 Papryka mielona ostra 20g szt. 100 Papryka mielona słodka 20g szt. 100 Pasztet z drobiu 155g szt. 200 Pieprz czarny ziarnisty 20g szt. 50 Pieprz naturalny mielony 15g szt. 520 Płatki jęczmienne Kg 150 Płatki kukurydzane Kg 150 Płatki owsiane 1kg Kg 100 Płatki żytnie Kg 30 Proszek do pieczenia 3g szt. 250 Przyprawa do drobiu 20g szt. 100 Przyprawa do kuchni włoskiej 20g szt. 30 Przyprawa do ryb 20g szt. 200 Rodzynki 200g szt. 80 Ryż 1kg Kg 250 Sałatka szwedzka 850g szt. 100 Soda oczyszczona 80g szt. 30 Sól 1kg Kg 250 Szczawa konserwowy 320g szt. 160 Śliwki suszone 100g Kg 5 Tymianek 10g szt. 120 Vegetta 200g (lub równoważne) szt. 420 Wiórki kokosowe szt. 30 Ziele angielskie 20g szt. 150 Zupa grzybowa 37g szt. 200 Zupa ogonowa 62g szt. 250 Zupa pieczarkowa 44g szt. 150 Żelatyna 50g szt. 80 Zadanie nr 5 dostawa pieczywa: Bułka paryska 450g szt. 7500 Bułka kajzerka 0g szt. 300 Bułka słodka 100g szt. 200 Chleb pszenno-żytni 500g szt. 4500 Chleb razowy 500g szt. 1600 Zadanie nr 6 dostawa warzyw i owoców: Botwina pęczek 120 Buraki czerwone kg 300 Brokuły kg 200 Cebula kg 500 Cukinia kg 100 Czosnek główki główki 100 Fasola szparagowa kg 100 Gruszki kg 250 Jabłka kg 2500 Kalafior kg 300 Kapusta biała kg 200 Kapusta czerwona kg 100 Kapusta kiszona kg 300 Kapusta włoska kg 100 Kapusta pekińska kg 220 Koper pęczek 400 Marchew kg 1400 Natka pietruszki pęczek 400 ogórki kiszone kg 300 ogórki świeże kg 400 Papryka świeża kg 250 Pieczarki kg 200 Pietruszka korzeń kg 450 Pomidory kg 700 Por kg 320 Rabarbar kg 200 Rzodkiewka pęczek 160 Truskawki kg 250 Sałata masłowa szt. 600 Sałata lodowa szt. 150 Seler kg 400 Szczypior pęczek 400 Śliwki kg 200 Ziemniak młody kg 150 Ziemniaki kg 10000 Zadanie nr 7 dostawa ryb: Panga biała filet mrożony b/sk kg 500 Ryba wędzona kg 250 Śledź płaty kg 150 Zadanie nr 8 dostawa jaj: Jaja szt. 22000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsbramki.org
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach