Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 39-200 Dębica, ul. Sandomierska 41
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57 , fax. 0-14 681-56-59
  • Data zamieszczenia: 2013-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sandomierska 41 41
    39-200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57, fax. 0-14 681-56-59
    REGON: 00078295900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Dębicy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) część: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża w ilości 350kg/m- 2) część: Mięso drobne II wołowa świeże w ilości 200 kg/m-c 3) część: Mięso wołowe bez kości z łopatki świeże w ilości 160 kg/m-c 4) część: Wątroba wieprzowa świeża w ilości 130 kg/m-c 5) część: Boczek mielony w ilości 300kg/m-c 6) część: Kiełbasa parówkowa w ilości 350 kg/m-c 7) część: Kiełbasa zwyczajna w ilości 350kg/m-c 8) część: Kiełbasa mielona - lencz w ilości 300kg/m-c 9) część:Pieczeń wiedeńska w ilości 300kg/m-c 10) część: Szynka tyrolska w ilości 300kg/m-c 11) część: Szynka konserwowa w ilości 50kg/m-c 12) część: Szynka zielonogórska w ilości 50kg/m-c 13) część: Szynka domowa w ilości 30 kg/m-c 14) część: Szynka drobiowa w ilości 40kg/m-c 15) część: Filet z indyka (prasowany blok) w ilości 40kg/m-c 16) część: Parówki drobiowe w ilości 250 kg/m-c 17) część: Karkówka wieprzowa bez kości świeża w ilości 180 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Warunkiem udziału w postępowaniu jest wniesienie wadium. 2. Wysokość wadium dla każdej oferty częściowej wynosi odpowiednio: 1) Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża: 800,00 zł (słownie zł: osiemset 00/100) 2) Mięso drobne II wołowa świeża: 700,00 zł (słownie zł.: siedemset 00/100) 3) Mięso wołowe bez kości z łopatki świeże: 800,00 zł (słownie zł.: osiemset 00/100 ) 4) Wątroba wieprzowa świeża:120,00 zł (słownie zł.: sto dwadzieścia 00/100 ) 5) Boczek mielony: 470,00 zł (słownie zł.: czterysta siedemdziesiąt 00/100 ) 6) Kiełbasa parówkowa: 500,00 zł (słownie zł.: pięćset 00/100 ) 7) Kiełbasa zwyczajna: 530,00 zł (słownie zł.: pięćset trzydzieści 00/100 ) 8) Kiełbasa mielona (lencz): 480,00 zł (słownie zł.: czterysta osiemdziesiąt 00/100) 9) Pieczeń wiedeńska: 520,00 zł (słownie zł.: pięćset dwadzieścia 00/100 ) 10) Szynka tyrolska: 480,00 zł (słownie zł.: czterysta osiemdziesiąt 00/100 ) 11) Szynka zielonogórska: 130,00 zł (słownie zł.: sto trzydzieści 00/100) 12) Szynka domowa: 90,00 zł (słownie zł.: dziewięćdziesiąt 00/100) 13) Szynka drobiowa : 130,00 zł (słownie zł.: sto trzydzieści 00/100) 14) Szynka konserwowa: 150,00 zł (słownie zł.: sto pięćdziesiąt 00/100) 15) Filet z indyka ( prasowany blok): 130,00 zł (słownie zł.: sto trzydzieści 00/100 ) 16) Parówki drobiowe: 250,00 zł (słownie zł.: dwieście pięćdziesiąt 00/100) 17) Karkówka wieprzowa bez kości świeża: 50,00 zł ( słownie zł.: pięćdziesiąt 00/100) Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert, tj. do dnia 20 listopada 2013 r. do godz. 9.00.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach