Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Brzezinach ogłasza przetarg
- Adres: 95060 Brzeziny, ul. św. Anny
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 0-46 874 12 95 , fax. 0-46 874-02-80
- Data zamieszczenia: 2016-12-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Brzezinach
ul. św. Anny 57
95060 Brzeziny, woj. łódzkie
tel. 0-46 874 12 95, fax. 0-46 874-02-80
REGON: 00528101500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzezinach. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzezinach. Szacunkowa ilość wydawanych posiłków: 14 600 - 40 posiłków dziennie przez 365 dni.Podana ilość posiłków jest szacunkowa i służy jedynie obliczeniu ceny oferty i porównaniu ofert. Nie stanowi ona podstawy do roszczeń Wykonawcy w przypadku, gdy rzeczywista liczba przygotowywanych i wydawanych posiłków będzie mniejsza od szacunkowej, nie stanowi również podstawy do odmowy wykonania zamówienia w sytuacji kiedy liczba przygotowywanych i wydawanych posiłków będzie większa od szacunkowej. Przez gorący posiłek Zamawiający rozumie zupę z wkładką + pieczywo. Zupa musi być przygotowana od podstaw, na wywarach mięsnych, na bazie świeżych produktów z zachowaniem odpowiednich terminów ważności. Nie dopuszcza się przygotowywania zup z gotowych koncentratów (np. gotowe zupy w koncentracie, zupy w proszku bądź tzw. „gorące kubki”). Dostarczana jedna porcja zupy musi mieć pojemność z wkładką 0,485 l. Wkładka musi mieć wagę minimum 100 gram. Do jednej porcji zupy dostarcza się również jedną porcję chleba, który musi mieć wagę nie mniej niż 100 gram. Przygotowywane i wydane zupy muszą być urozmaicone. Przygotowywać i wydawać należy, co najmniej 10 rodzajów zup w okresie jednego miesiąca kalendarzowego. Zamawiający dopuszcza wydawanie posiłku na sobotę, niedzielę i święta w formie tzw. suchego prowiantu o wartości kalorycznej odpowiadającej gorącemu posiłkowi. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa przygotowania i dystrybucji posiłków dla mieszkańców gminy Sadkowice, będących uczestnikami projektu nr FELD.07.09-IP-0011/23 pn. „CUŚ DOBREGO 2”.
Dodano: 2024-07-10 - Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi społeczne o wartości szacunkowej nie przekraczającej 750 000 euro na usługę żywienia pacjentów Tomaszowskiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o.
Dodano: 2024-07-08 - usługa cateringu konferencji w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez (...)
Dodano: 2024-06-29 - dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy”
Dodano: 2024-06-29 - dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy”
Dodano: 2024-06-29 - usługa cateringu w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez całe (...)
Dodano: 2024-06-29 - Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji
Dodano: 2024-06-12 - Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji
Dodano: 2024-05-16 - Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów SPZOZ w Wieluniu
Dodano: 2024-05-10 - dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu „Łódzkie gra w szachy”
Dodano: 2024-04-30