Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzezinach.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Brzezinach ogłasza przetarg

  • Adres: 95060 Brzeziny, ul. św. Anny
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 0-46 874 12 95 , fax. 0-46 874-02-80
  • Data zamieszczenia: 2016-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Brzezinach
    ul. św. Anny 57
    95060 Brzeziny, woj. łódzkie
    tel. 0-46 874 12 95, fax. 0-46 874-02-80
    REGON: 00528101500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzezinach.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzezinach. Szacunkowa ilość wydawanych posiłków: 14 600 - 40 posiłków dziennie przez 365 dni.Podana ilość posiłków jest szacunkowa i służy jedynie obliczeniu ceny oferty i porównaniu ofert. Nie stanowi ona podstawy do roszczeń Wykonawcy w przypadku, gdy rzeczywista liczba przygotowywanych i wydawanych posiłków będzie mniejsza od szacunkowej, nie stanowi również podstawy do odmowy wykonania zamówienia w sytuacji kiedy liczba przygotowywanych i wydawanych posiłków będzie większa od szacunkowej. Przez gorący posiłek Zamawiający rozumie zupę z wkładką + pieczywo. Zupa musi być przygotowana od podstaw, na wywarach mięsnych, na bazie świeżych produktów z zachowaniem odpowiednich terminów ważności. Nie dopuszcza się przygotowywania zup z gotowych koncentratów (np. gotowe zupy w koncentracie, zupy w proszku bądź tzw. „gorące kubki”). Dostarczana jedna porcja zupy musi mieć pojemność z wkładką 0,485 l. Wkładka musi mieć wagę minimum 100 gram. Do jednej porcji zupy dostarcza się również jedną porcję chleba, który musi mieć wagę nie mniej niż 100 gram. Przygotowywane i wydane zupy muszą być urozmaicone. Przygotowywać i wydawać należy, co najmniej 10 rodzajów zup w okresie jednego miesiąca kalendarzowego. Zamawiający dopuszcza wydawanie posiłku na sobotę, niedzielę i święta w formie tzw. suchego prowiantu o wartości kalorycznej odpowiadającej gorącemu posiłkowi.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach