Szkoła Policji w Pile ogłasza przetarg
- Adres: 64-920 Piła, Pl. Staszica
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 67 3522134 , fax. 67 3522322
- Data zamieszczenia: 2017-10-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Pile
Pl. Staszica 7
64-920 Piła, woj. wielkopolskie
tel. 67 3522134, fax. 67 3522322
REGON: 57029066300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pila.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: szkolenie policji
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżych części drobiowych, konserw mięsnych, wołowiny i wieprzowiny, przetworów mięsnych dla Szkoły Policji w Pile. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżych części drobiowych, konserw mięsnych, wołowiny i wieprzowiny, przetworów mięsnych dla Szkoły Policji w Pile. Niniejsze postępowanie podzielone jest na części: Część 1 – dostawa świeżych części drobiowych w orientacyjnej ilości w skali roku – 9 170 kg Część 2 – dostawa konserw mięsnych w orientacyjnej ilości w skali roku – 1 000 kg Część 3 – dostawa wołowiny i wieprzowiny w orientacyjnej ilości w skali roku - 7 425 kg Część 4 - dostawa przetworów mięsnych (wędlin) w orientacyjnej ilości w skali roku – 17 160 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112100-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Część 1 – dostawa świeżych części drobiowych – 1 500,00 zł (jeden tysiąc pięćset złotych) Część 2 – dostawa konserw mięsnych 400,00 zł (czterysta złotych) Część 3 – dostawa wołowiny i wieprzowiny – 2 500,00 zł (dwa tysiące pięćset złotych groszy) Część 4 – dostawa przetworów mięsnych – 5 500,00 zł (pięć tysięcy pięćset złotych)
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r., Nr 149), a w szczególności, posiadać i dołączyć do oferty zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej – zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 wyżej wymienionej ustawy lub posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności na podstawie ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. Nr 17 z 2006 r., poz. 127, z późn. zm.) a w szczególności posiadać decyzję administracyjną o wpisie do rejestru zakładów albo zatwierdzeniu zakładu wydaną przez powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym zgodnie z art. 21 ust. 4 ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: dotyczy zadania 2 i 4 w celu potwierdzenia, że dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez zamawiającego karty charakterystyki zaoferowanych produktów. 1. Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ. 2. Wypełniony i podpisany formularz cenowy zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie wymagane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy Pzp, załącznik nr 3 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego oraz przetworów mięsnych (wędlin)
Dodano: 2020-11-05 - Dostawy świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego oraz przetworów mięsnych (wędlin)
Dodano: 2020-07-31 - Dostawy świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego ora przetworów mięsnych (wędlin)
Dodano: 2020-01-27 - Artykuły spożywcze
Dodano: 2019-06-28 - Dostawa świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego dla Szkoły Policji w Pile.
Dodano: 2019-06-18 - Dostawa świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego oraz przetworów mięsnych (wędlin) dla Szkoły Policji w Pile.
Dodano: 2019-01-25