Szkoła Policji w Pile ogłasza przetarg
- Adres: 64-920 Piła, Pl. Staszica
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 67 3522134, , fax. 67 3522322
- Data zamieszczenia: 2019-06-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Pile
Pl. Staszica 7
64-920 Piła, woj. wielkopolskie
tel. 67 3522134, , fax. 67 3522322
REGON: 57029066300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pila.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkolenie Policji
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego dla Szkoły Policji w Pile. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Niniejsze postępowanie podzielone jest na dwie części: Część nr 1 - dostawa świeżych części drobiowych w orientacyjnej ilości – 6 420 kg; Część nr 2 - dostawa mięsa wołowego i wieprzowego w orientacyjnej ilości – 5 380 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załącznikach nr 2 do SIWZ – część nr 1 i nr 3 do SIWZ – część nr 2 – Opis przedmiotu zamówienia, który stanowi jednocześnie Formularz cenowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112100-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2018 r. poz. 1541 ze zm.) posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej oraz stosownie do art. 59 i 73 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia wdraża lub posiada wdrożony system HACCP z zastrzeżeniem art. 63 ust. 2 ww. ustawy lub zgodnie z art. 21 ust. 4 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2019 r. poz. 824) posiada decyzję administracyjną o wpisie do rejestru zakładów wydaną przez Powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawcy zobowiązani są załączyć do oferty następujące dokumenty: 1) Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy, zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ. 2) Wypełniony i podpisany Formularz cenowy, zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ – część nr 1 i nr 3 do SIWZ – część nr 2. 3) Oświadczenie wymagane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy Pzp, stanowiące załącznik nr 4 do SIWZ. 4) Klauzulę informacyjną z art. 13 ust. RODO, stanowiącą załącznik nr 8 do SIWZ, 5) Oświadczenie wymagane od Wykonawcy w zakresie wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO, stanowiące załącznik nr 9 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego oraz przetworów mięsnych (wędlin)
Dodano: 2020-11-05 - Dostawy świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego oraz przetworów mięsnych (wędlin)
Dodano: 2020-07-31 - Dostawy świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego ora przetworów mięsnych (wędlin)
Dodano: 2020-01-27 - Artykuły spożywcze
Dodano: 2019-06-28 - Dostawa świeżych części drobiowych, mięsa wołowego i wieprzowego oraz przetworów mięsnych (wędlin) dla Szkoły Policji w Pile.
Dodano: 2019-01-25 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżych części drobiowych, konserw mięsnych, wołowiny i wieprzowiny, przetworów mięsnych dla Szkoły Policji w Pile.
Dodano: 2017-10-17