Przetargi.pl
Przedmiot zamówienia: Wyżywienie uczniów krośnieńskich szkół ponadgimnazjalnych - uczestników kursów zawodowych i praktyk realizowanych w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego

Gmina Krosno ogłasza przetarg

  • Adres: 38-400 Krosno, ul. Lwowska 28a
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 47 43 306 , fax. 13 47 43 306
  • Data zamieszczenia: 2013-09-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Krosno
    ul. Lwowska 28a 28a
    38-400 Krosno, woj. podkarpackie
    tel. 13 47 43 306, fax. 13 47 43 306
    REGON: 00052698900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.krosno.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiot zamówienia: Wyżywienie uczniów krośnieńskich szkół ponadgimnazjalnych - uczestników kursów zawodowych i praktyk realizowanych w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wyżywienie uczniów krośnieńskich szkół ponadgimnazjalnych - uczestników kursów zawodowych i praktyk realizowanych w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. Zakres udzielonego zamówienia: Zadanie I. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Krośnie, ul. Podkarpacka 16 uczestniczących w kursie komputerowego wspomagania firmy - ilość grup: 10 część 1. Wyżywienie uczniów uczestniczących w kursie komputerowego wspomagania firmy w okresie od X/2013 - XII/2013r. - 288 posiłków ( 8 osób x 36 spotkań) część 2. Wyżywienie uczniów uczestniczących w kursie komputerowego wspomagania firmy w okresie od I/2014 - VI/2014r. - 352 posiłków ( 8 osób x 44 spotkania) Zadanie II. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Krośnie, ul. Podkarpacka 16 uczestniczących w kursie ECDL - ilość grup: 6 część 1. Wyżywienie uczniów uczestniczących w kursie ECDL w okresie od X/2013- XII/2013r. - 192 posiłki ( 8 osób x 24 spotkania) część 2. Wyżywienie uczniów uczestniczących w kursie ECDL w okresie od I/2014 - VI/2014r. - 192 posiłki ( 8 osób x 24 spotkania) Zadanie III. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 w Krośnie, ul. Tysiąclecia 5 uczestniczących w kursie mechatroniki pojazdowej i odbywających praktykę po zakończeniu tych zajęć - grupa III i IV; cześć 1. Wyżywienie dla uczestników kursu z mechatroniki pojazdowej i odbywających praktykę w okresie od X/2013 - XII/2013r. (grupa III) - 204 posiłki ( 12 osób x 17 spotkań) część 2. Wyżywienie dla uczestników kursu z mechatroniki pojazdowej i odbywających praktykę w okresie od I/2014 - V/2014r. (grupa IV) - 204 posiłki (12 osób x 17 spotkań) Zadanie IV. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 w Krośnie, ul. Tysiąclecia 5 uczestniczących w kursie operatora obrabiarek CNC i odbywających praktykę po zakończeniu tych zajęć - grupa III i IV cześć 1. Wyżywienie dla uczestników kursu operatora obrabiarek CNC i odbywających praktykę w okresie od X/2013 - XII/2013r. (grupa III) - 204 posiłki ( 12 osób x 17 spotkań) część 2. Wyżywienie dla uczestników kursu operatora obrabiarek CNC i odbywających praktykę w okresie od I/2014 - V/2014r. (grupa IV) - 204 posiłki ( 12 osób x 17 spotkań) Zadanie V. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 w Krośnie, ul. Tysiąclecia 5 uczestniczących w kursie obsługi samolotów ULF i odbywających praktykę po zakończeniu tych zajęć - grupa II cześć 1. Wyżywienie dla uczestników kursu obsługi samolotów ULF i odbywających praktykę w okresie od X/2013 - XII/2013r. - 204 posiłki ( 12 osób x 17 spotkań) Zadanie VI. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 w Krośnie, ul. Tysiąclecia 5 odbywających praktykę po zakończeniu kursu spawania metodą MIG/MAG - grupa III i IV część 1. Wyżywienie uczniów odbywających praktykę po zakończeniu kursu spawania metodą MIG/MAG w okresie od I/2014 do VI/2014 - 100 posiłków ( 10 osób x 10 spotkań) Zadanie VII. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 w Krośnie, ul. Rzeszowska 10 uczestniczących w kursie ECDL - core - grupa III i IV cześć 1. Wyżywienie dla uczestników kursu ECDL - core w okresie od X/2013 do XII/2013 - 168 posiłków ( 12 osób x 14 spotkań) część 2. Wyżywienie dla uczestników kursu ECDL - core w okresie od I/2014 do V/2014 - 192 posiłki ( 12 osób x 16 spotkań) Zadanie VIII. Wyżywienie uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 w Krośnie, ul. Rzeszowska 10 uczestniczących w kursie Cisco IT Essentials - grupa I i II cześć 1. Wyżywienie dla uczestników kursu Cisco IT Essentials w okresie od X/2013 do XII/2013 - 100 posiłków ( 10 osób x 10 spotkań) część 2. Wyżywienie dla uczestników kursu Cisco IT Essentials w okresie od I/2014 do V/2014 - 140 posiłki ( 10 osób x 14 spotkań) Razem 2 744 posiłki dostarczane w okresie od: X/2013 do VI/2014. Posiłek wyporcjowany i podany na ciepło powinien składać się z co najmniej (do wyboru): a) ziemniaki lub ryż lub kasza lub makaron lub kopytka lub kluski śląskie; b) sztuka mięsa bez sosu lub z sosem lub kotlet schabowy panierowany lub kotlet z piersi kurczaka w panierce lub ryba panierowana lub udko z kurczaka lub kotlet mielony; c) surówki warzywne sezonowe lub d) pierogi lub gołąbki lub krokiety. Posiłki powinny mieć odpowiednią gramaturę. Ciepły posiłek dla każdego uczestnika zajęć kursowych i praktyk musi być podany w naczyniach dostosowanych do podawania posiłku (pojemniki termoizolacyjne) wraz z kompletem sztućców i serwetkami. Dostawa posiłków odbywać się będzie na koszt Wykonawcy, w terminach i ilościach ustalonych i uzgodnionych na początku danego miesiąca
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 8 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.krosno.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach