Zakład Karny w Oleśnicy ogłasza przetarg
- Adres: 56-400 Oleśnica, ul. Wały Jagiellońskie 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 0-71 3980700, 3980705 , fax. 0-71 3980712
- Data zamieszczenia: 2010-06-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Oleśnicy
ul. Wały Jagiellońskie 1 1
56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie
tel. 0-71 3980700, 3980705, fax. 0-71 3980712
REGON: 00032057800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 125 000 euro, na dostawę dla potrzeb Zakładu Karnego w Oleśnicy artykułów spożywczych różnych Nr sprawy: Dkw -220_08_2010. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych różnych. Opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do siwz. 1)Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na części: część I obejmującą - nabiał (CPV 15500000-3): 1.Mleko w proszku odtłuszczone,kod CPV 15511700-0,ilość szacunkowa na rok 240 kg; 2. Ser twaróg półtłusty,kod CPV 15542100-0, ilość szacunkowa na rok 1100 kg; 3.Ser topiony kostka 100 gr,kod CPV 15543000-6, ilość szacunkowa na rok 320 kg; 4.Śmietana 12 %,kod CPV 15512000-0, ilość szacunkowa na rok 1400 l; 5.Kefir 1,5 %,kod CPV 15551000-5, ilość szacunkowa na rok 140 l. część II obejmującą - tłuszcze (CPV 15400000-2): 1.Margaryna do smarowania pieczywa,kostka 200-250 gr,kod CPV 15431100-9, ilość szacunkowa na rok 2600 kg; 2. Olej roślinny jadalny,kod CPV 15411200-4, ilość szacunkowa na rok 1300 l. część III obejmującą - zupy,sosy,przyprawy,produkty sojowe ( CPV 15800000-6): 1.Bulion drobiowy w proszku,kod CPV 15891500-5 , ilość szacunkowa na rok 210 kg; 2.Zupa barszcz biały w proszku- CPV 15891400-4, ilość szacunkowa na rok 50 kg; 3.Zupa kalafiorowa w proszku,CPV 15891400-4, ilość szacunkowa na rok 70 kg; 4.Zupa ogonowa w proszku,CPV 15891400-4, ilość szacunkowa na rok 50 kg; 5.Zupa grzybowa w proszku,CPV 15891400-4, ilość szacunkowa na rok 60 kg; 6.Sos węgierski w proszku,CPV 15871260-4 ,ilość szacunkowa na rok 80 kg; 7.Sos pieczarkowy w proszku, CPV 15871260-4 ,ilość szacunkowa na rok 80 kg; 8.Herbata granulowana ,CPV 15863000-5, ilość szacunkowa na rok 120 kg; 9.Kawa zbożowa ,CPV 15890000-3, ilość szacunkowa na rok 50 kg; 10.Sól spożywcza jodowana ,CPV 15872400-5, ilość szacunkowa na rok 700 kg; 11.Musztarda ,CPV 15871250-1, ilość szacunkowa na rok 400 kg; 12.Ocet spirytusowy 10% ,CPV 15871110-8, ilość szacunkowa na rok 40 litr; 13.Majonez ,CPV 15871273-8, ilość szacunkowa na rok 100 kg; 14.Kwasek cytrynowy ,CPV 15890000-3, ilość szacunkowa na rok 7 kg; 15.Czosnek mielony,CPV 15870000-7 , ilość szacunkowa na rok 40 kg; 16.Majeranek ,CPV 15872000-1, ilość szacunkowa na rok 5 kg; 17.Liść laurowy ,CPV 15870000-7, ilość szacunkowa na rok 2 kg; 18.Papryka ostra mielona ,CPV 15870000-7, ilość szacunkowa na rok 10 kg; 19.Pieprz prawdziwy mielony ,CPV 15872100-2, ilość szacunkowa na rok 26 kg; 20.Pieprz ziołowy, CPV 15872000-1, ilość szacunkowa na rok 3 kg; 21.Ziele angielskie ,CPV 15870000-7, ilość szacunkowa na rok 1,5 kg; 22.Przyprawa do zup w płynie ,CPV 15890000-3, ilość szacunkowa na rok 350 litr; 23.Cynamon mielony,CPV 15870000-7 ,ilość szacunkowa na rok 1 kg; 24.Kostka sojowa,CPV 15890000-3, ilość szacunkowa na rok 30 kg; 25.Kotlety z soi a la schabowe o gramaturze min 16 gr szt.,CPV 15890000-3, ilość szacunkowa na rok 100 kg. część IV obejmującą - artykuły zbożowe,skrobiowe i przemiału ziarna (CPV 15600000-4): 1.Kasza jęczmienna perłowa,CPV 15613100-9, ilość szacunkowa na rok 700 kg, 2.Kasza manna,CPV 15613100-9, ilość szacunkowa na rok-170 kg, 3.Mąka pszenna typ 500, CPV 15612100-2, ilość szacunkowa na rok-1500 kg, 4.Mąka ziemniaczana,CPV 15620000-0, ilość szacunkowa na rok-200 kg, 5.Ryż biały łuskany,CPV 15614100-6,ilość szacunkowa na rok-1600 kg, część V obejmującą - warzywa przetworzone,strączkowe(CPV 15300000-1): 1.Dżem truskawkowy ,CPV 15332290-3, ilość szacunkowa na rok 900 kg, 2.Marmolada twarda wieloowocowa ,CPV 15332230-5, ilość szacunkowa na rok 1000 kg, 3.Syrop owocowy zagęszczony,CPV 15321800-2, ilość szacunkowa na rok 100 litr, 4.Koncentrat pomidorowy 30% ,CPV 15331427-6, ilość szacunkowa na rok 500 kg, 5.Kukurydza konserwowa,CPV 15331470-2, ilość szacunkowa na rok 200 kg, 6.Groszek konserwowy ,CPV 15331460-9 ,ilość szacunkowa na rok 500 kg, 7.Sałatka szwedzka ,CPV 15331400-1, ilość szacunkowa na rok 700 kg, 8.Fasola drobna ,CPV 15331130-7,ilość szacunkowa na rok 600 kg, 9.Groch łuszczony połówki,CPV 15331133-8,ilość szacunkowa na rok 250 kg. część VI obejmującą - konserwy mięsne,rybne(CPV 15100000-9,15200000-0): 1.Konserwa mięsna 300 g,CPV 15131000-5, ilość szacunkowa na rok 700 kg, 2.Pasztet drobiowy 300 g,CPV 15131300-8, ilość szacunkowa na rok 600 kg, 3.Pasztet drobiowy opak aluminiowe 130g-135g,CPV 15131310-1, ilość szacunkowa na rok 300kg, 4.Konserwa rybna w pomidorach 300g do 330g,CPV 15235000-4, ilość szacunkowa na rok 400 kg, 5.Paprykarz szczeciński 300 g do 330 g,CPV 15240000-2, ilość szacunkowa na rok 600 kg. część VII obejmującą - ryby (CPV 15200000-0): 1.Ryba mrożona tusza,CPV 15220000-6, ilość szacunkowa na rok-700 kg, 2.Filet śledziowy ala matjas ,CPV 15230000-9, ilość szacunkowa na rok 360 kg, 3. Makrela wędzona,CPV 15234000-7, ilość szacunkowa na rok 160 kg. część VIII obejmującą - kiszonki ( CPV 15300000-1): 1.kapusta kiszona,CPV 15331142-4, ilość szacunkowa na rok 3200 kg, 2.Ogórki kiszone,CPV 15331000-7, ilość szacunkowa na rok 2000 kg. część IX obejmującą - jaja kurze (CPV 0314000-4): 1. Jaja kurze ,kat.M,CPV 03142500-3, ilość szacunkowa na rok 40000 szt. część X obejmującą - cukier ( CPV 15800000-6): 1. cukier biały kryształ,CPV 15831200-4, ilość szacunkowa na rok 1400 kg. część XI obejmującą - makaron ( CPV 15800000-6): 1. makaron gruby ,CPV 15851100-9, ilość szacunkowa na rok 2100 kg. 2)Wykonawca może złożyć ofertę na wybrane przez siebie części zamówienia, o ile oferta obejmuje wszystkie produkty w danej części, 3)Podane ilości są szacunkowe i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie, co oznacza, że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw lub podstawą do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia wielkości dostaw. Dostawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru, 4)Forma i termin płatności : przelew 30 dni od daty dostawy i otrzymania prawidłowo wypełnionej faktury / rachunku. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031425003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznego Gimnazjum im. Jana Pawła II w Wińsku w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-06 - dostawa jaj kurzych na potrzeby Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu, przy ul. Mącznej 3
Dodano: 2016-05-24 - Sukcesywne dostawy jaj dla Uzdrowiska Lądek - Długopole S.A
Dodano: 2016-03-16 - Dostawa nabiału na rok 2016 - jaja
Dodano: 2016-01-14 - dostawa jaj kurzych na potrzeby Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu, przy ul. Mącznej 3.
Dodano: 2015-11-25 - Dostawa ryb, wyrobów garmażeryjnych chłodzonych, tłuszczów roślinnych, jaj spożywczych
Dodano: 2015-09-28 - Dostawa jaj. nr sprawy:ŻYWN/529/2015
Dodano: 2015-09-10 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznego Gimnazjum im. Jana Pała II w Wińsku w roku szkolnym 2015/2016
Dodano: 2015-07-23 - 1 Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych powszechnie dostępnych o ustalonych standardach jakościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Ząbkowicach Śląskich tj. sprzedaż i dostawa określonych w częściach od nr 1 do nr 8 na okres od 01.07.2015r do 30.06.2016r Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, określający rodzaj oraz ilość zamawianego asortymentu znajduje się w formularzach cenowych części od 1 do 8, które jako Załącznik nr 2 do SIWZ stanowią integralną część umowy.
Dodano: 2015-05-21 - Dostawa jaj kurzych do magazynu żywnościowego kuchni centralnej w Domu Pomocy Społecznej przy ul. Karmelkowej 25 dla potrzeb domów pomocy społecznej przy ul. Mącznej 3, ul. Rędzińskiej 66/68 i ul. Kaletniczej 8 oraz dziennych domów pomocy społecznej przy ul. Komuny Paryskiej 11, ul. Skwierzyńskiej 23/2, ul. Żeromskiego 37 i ul. Kościuszki 67, wchodzących w skład Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu, przy ul. Mącznej 3.
Dodano: 2015-05-12