Zespół Szkół Nr 2 w Mielcu ogłasza przetarg
- Adres: 39-303 Mielec, ul. Łąkowa 6
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 7881900 , fax. 17 7881902
- Data zamieszczenia: 2013-09-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 2 w Mielcu
ul. Łąkowa 6 6
39-303 Mielec, woj. podkarpackie
tel. 17 7881900, fax. 17 7881902
REGON: 18005911400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gim4.mielec.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna JST
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na usługę cateringową w ramach projektu pn. Nasza szkoła szansą na lepszą przyszłość, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych polegających na dostarczaniu posiłków w okresie trwania zamówienia do Zespołu Szkół nr 2/Gimnazjum nr 4 w Mielcu na zajęcia dodatkowe realizowane w ramach projektu pt. Nasza szkoła szansą na lepszą przyszłość, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 1. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie jednodaniowego gorącego i gotowego do spożycia posiłku z napojem o pojemności 0,2 l. 2. Dostawy będą się odbywać sukcesywnie na zajęcia dodatkowe w siedzibie Szkoły, ul. Łąkowa 6, 39-300 Mielec - maksymalnie 88 posiłków w tygodniu. 3. Dostarczanie cateringu odbywać się będzie od momentu podpisania umowy do 30 czerwca 2015 r. (z wyłączeniem okresu wakacyjnego /lipiec-sierpień 2014r./ oraz ferii i dni wolnych). 4. W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie w czasie trwania projektu maksymalnie 5984 posiłków. 5. Przygotowane, dostarczone i podane posiłki będą świeże, pierwszej jakości, zamknięte w pojemnikach przeznaczonych dla produktów wymagających stałych warunków temperaturowych. 6. Posiłki powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. 7. Wykonawca przy oferowaniu posiłków uwzględniać będzie świeże produkty. 8. Wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. 9. Wykonawca zapewni transport dostosowanymi do przewozu posiłków pojazdami samochodowymi, którego wartość wliczona jest w cenę jednostkową posiłku. 10. Posiłki muszą być dostarczane w naczyniach jednorazowych w godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami na odpady do pakowania naczyń jednorazowych. 11. Wykonawca będzie odpowiedzialny za przygotowanie i dostarczenie posiłków z poszanowaniem obowiązujących w tym zakresie przepisów prawa (w szczególności dotyczących wymogów sanitarnych stawianych osobom biorącym udział w realizacji usługi, miejscom przygotowania posiłków, oraz środkom transportu wykorzystywanym przy realizacji usługi). 12. Harmonogram dostarczania posiłków opracuje Zamawiający. O zmianach w harmonogramie lub liczbie posiłków Zamawiający będzie informował Wykonawcę najpóźniej w danym dniu do godziny 11.00 w formie elektronicznej (e-mail) lub telefonicznej. 13. Zamawiający zastrzega, że podane powyżej ilości posiłków są ilościami maksymalnymi i Zamawiający może odstąpić od realizacji części z nich bądź zmniejszyć ich liczbę w danym dniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gim4.mielec.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Publicznego w Brzostku
Dodano: 2016-07-22 - Gmina Adamówka. /Przygotowywanie i sprzedaż obiadów w stołówce Gimnazjum w Adamówce/
Dodano: 2016-07-15 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2016-06-01 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń, kursów i doskonaleń zawodowych organizowanych w 2016 r w Ośrodku Szkolenia w Nisku - Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie
Dodano: 2016-02-11 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2015-12-11 - Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu , gotowaniu oraz wydaniu w dniach nauki szkolnej w szkołach na terenie gminy Dzikowiec gorących posiłków uczniom oraz osobom dorosłym w godzinach od 8.30 do 13.00. Przedmiot usługi będzie realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w ramach wieloletniego programu wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania -Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Dodano: 2015-12-11 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Tryńcza w 2016 roku
Dodano: 2015-11-24 - Świadczenie usług polegających na produkcji i dostarczaniu posiłków oraz modyfikowanych mieszanek mlecznych, diet eliminacyjnych dla pacjentów Centrum Opieki Medycznej w Jarosławiu
Dodano: 2015-11-18 - na zakup posiłków
Dodano: 2015-11-05 - Dożywianie prowadzone przez MGOPS w Nowej Dębie na terenie Miasta i Gminy Nowa Dęba w okresie od 16.11.2015r. do 31.12.2016r. z podziałem na części - liczba części 2.
Dodano: 2015-10-23