Przetargi.pl
Pomoc państwa w zakresie dożywiania

Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 38-100 Strzyżów, ul. Słowackiego 8
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 2761109 , fax. 017 2760262
  • Data zamieszczenia: 2013-07-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Słowackiego 8 8
    38-100 Strzyżów, woj. podkarpackie
    tel. 017 2761109, fax. 017 2760262
    REGON: 69000848700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Pomoc państwa w zakresie dożywiania
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2013/2014 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 12 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów: Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 14 posiłków, Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 8 posiłków, Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 24 posiłki, Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 13 posiłków, Zespół Szkół Dobrzechów - 11 posiłków, Zespół Szkół Grodzisko - 70 posiłków, Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 33 posiłki, Zespół Szkół Żarnowa - 24 posiłki, Zespół Szkół Żyznów - 28 posiłków. Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - (zupa) dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie - 15 posiłków, Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 45 posiłków. Ilość posiłków dziennie podana wg. stanu na czerwiec 2013 r. Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymaga się by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram), lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Dla zadania Nr 3 wymaga się by posiłek składał się: zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą min. 3 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość posiłku wyrażona w jego oferowanej średniej tygodniowej wartości kalorycznej
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.strzyzow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach