Przetargi.pl
PCFE.272.87.2014 Świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. Powiatowe Centrum Edukacji

Powiatowe Centrum Funduszy Europejskich ogłasza przetarg

  • Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Kościuszki 3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 262 18 92 , fax. 18 262 18 92
  • Data zamieszczenia: 2014-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Funduszy Europejskich
    ul. Kościuszki 3 3
    33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 18 262 18 92, fax. 18 262 18 92
    REGON: 12109129100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcfe.powiat-ns.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PCFE.272.87.2014 Świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. Powiatowe Centrum Edukacji
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas doskonalenia nauczycieli w ramach projektu pn. Powiatowe Centrum Edukacji, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół. 2. Zamówienie zostało podzielone na 4 części (Pakiety): A) Pakiet 1: Świadczenie usług cateringowych na terenie gmin Łososina Dolna oraz Chełmiec. Usługa będzie polegała na przygotowaniu i dostarczeniu w terminach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego na terenie gmin Łososina Dolna oraz Chełmiec cateringu dla uczestników szkoleń. Zakres rzeczowy usług obejmuje: 1) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 24 przerwy kawowe podczas spotkań dla łącznie 8 grup (realizowanych w 7 szkołach dla maksymalnie 94 osób), 2) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 42 przerwy obiadowe dla łącznie 12 grup (realizowanych w 11 szkołach dla maksymalnie 155 osób), 3) Łączna ilość dostaw w ramach przedmiotowego Pakietu wynosi maksymalnie 66. B) Pakiet 2: Świadczenie usług cateringowych na terenie gmin Grybów, Korzenna, Kamionka Wielka i miasta Grybów. Usługa będzie polegała na przygotowaniu i dostarczeniu w terminach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego na terenie gmin Grybów, Korzenna, Kamionka Wielka i miasta Grybów cateringu dla uczestników szkoleń. Zakres rzeczowy usług obejmuje: 1) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 51 przerw kawowych podczas spotkań dla łącznie 16 grup (realizowanych w 14 szkołach dla maksymalnie 181 osób), 2) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 47 przerw obiadowych dla łącznie 16 grup (realizowanych w 14 szkołach dla maksymalnie 181 osób), 3) Łączna ilość dostaw w ramach Pakietu 2 wynosi maksymalnie 98. C) Pakiet 3: Świadczenie usług cateringowych na terenie gmin Podegrodzie, Nawojowa, Łącko i Stary Sącz, Usługa będzie polegała na przygotowaniu i dostarczeniu w terminach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego na terenie gmin Podegrodzie, Nawojowa, Łącko i Stary Sącz cateringu dla uczestników szkoleń. Zakres rzeczowy usług obejmuje: 1) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 43 przerwy kawowe podczas spotkań dla łącznie 14 grup (realizowanych w 13 szkołach dla maksymalnie 208 osób), 2) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 45 przerw obiadowych dla łącznie 14 grup (realizowanych w 13 szkołach dla maksymalnie 208 osób), 3) Łączna ilość dostaw w ramach Pakietu 3 wynosi maksymalnie 88. D) Pakiet 4: Świadczenie usług cateringowych na terenie gmin Krynica Zdrój, Muszyna i Piwniczna Zdrój. Usługa będzie polegała na przygotowaniu i dostarczeniu w terminach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego na terenie gmin Krynica Zdrój, Muszyna i Piwniczna Zdrój cateringu dla uczestników szkoleń. Zakres rzeczowy usług obejmuje: 1) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 18 przerw kawowych podczas spotkań dla łącznie 5 grup (realizowanych w 4 szkołach dla maksymalnie 65 osób), 2) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 12 przerw obiadowych dla łącznie 5 grup (realizowanych w 4 szkołach dla maksymalnie 65 osób), 3) łączna ilość dostaw w ramach Pakietu 4 wynosi maksymalnie 30. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.malopolska.pl/pcfens
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach