Przetargi.pl
PCFE.272.76.2014 Świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. Powiatowe Centrum Edukacji

Powiatowe Centrum Funduszy Europejskich ogłasza przetarg

  • Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Kościuszki 3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 262 18 92 , fax. 18 262 18 92
  • Data zamieszczenia: 2014-10-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Funduszy Europejskich
    ul. Kościuszki 3 3
    33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 18 262 18 92, fax. 18 262 18 92
    REGON: 12109129100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcfe.powiat-ns.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PCFE.272.76.2014 Świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. Powiatowe Centrum Edukacji
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas doskonalenia nauczycieli w ramach projektu pn. Powiatowe Centrum Edukacji, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: A. Miejsca realizacji cateringu: 1) Szkoła Podstawowa w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Siołkowej, Siołkowa 300, 33-300 Grybów 2) Gimnazjum w Zespole Szkolno Przedszkolnym w Siołkowej, Siołkowa 300, 33-300 Grybów B. Usługa będzie polegała na przygotowaniu i dostarczeniu w miejsca wskazane przez Zamawiającego, o których mowa w ppkt A) cateringu dla uczestników szkoleń, na który składają się: 1) Serwis kawowy: a) kawa i herbata w ilościach dostosowanych do liczby uczestników doskonalenia, b) cukier, cytryna i śmietanka w ilościach dostosowanych do podanych napojów, c) woda mineralna: gazowana i niegazowana, łącznie min. 0,33l/osobę, d) soki owocowe (różne smaki), łącznie min 0,33l/osobę, e) ciastka kruche /2 szt. na osobę/, f) kanapki tartinki /3 szt. na osobę/ różne rodzaje w tym: tartinki różne z łososiem/tuńczykiem/wędliną/salami, serem/pastami/kiełkami, kanapeczki z pastą jajeczną/pastą rybną/twarożkiem na mini kajzerce (połówki), kanapeczki mieszane na ciemnym pieczywie (trójkąty): sałaty, pomidor, ogórek. Kubki plastikowe jednorazowe do napojów ciepłych i zimnych, talerze deserowe styropianowe do konsumpcji ciastek i kanapek, mieszadełka jednorazowe, serwetki papierowe, w ilościach dostosowanych do liczby uczestników oraz worek na zużyte naczynia o poj. 60 litrów 2) Obiad: Dwudaniowy obiad oraz kompot w każdym kolejnym dniu szkolenia: a)zupa min 300ml/os.: rosół z makaronem (I), pomidorowa z ryżem (II), krem z grzybów z ptysiami (III), jarzynowa (IV); b) danie drugie: kotlet schabowy, ziemniaki, zestaw surówek, min. 150g/200g/200g na os (I) placek po węgiersku, zestaw surówek min. 150g/200g/200g na os. (II) ryba (filet) frytki, zestaw surówek min. 150g/200g/200g na os. (III) pierś z kurczaka nadziewana serem, ryż na sypko, zestaw surówek min.150g/200g/200g/os. (IV) c) kompot 250 ml/os Podawane w jednorazowych styropianowych zamykanych opakowaniach wraz z kompletem sztućców w ilościach dostosowanych do liczby uczestników oraz worek na zużyte naczynia o poj. 60 litrów C. Zakres rzeczowy usług obejmuje: 1) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 5 przerw kawowych podczas spotkań dla łącznie 2 grup (realizowanych w dwóch szkołach dla maksymalnie 18 osób). 2) przygotowanie i dostarczenie cateringu na 8 przerw obiadowych dla łącznie 2 grup (realizowanych w dwóch szkołach dla maksymalnie 18 osób). D. Łączna ilość dostaw w ramach przedmiotowego zamówienia wynosi: 13. E. Zamówienie obejmuje cateringiem maksymalnie 18 osób uczących w szkołach, o których mowa ppkt A. F. Termin realizacji zamówienia zgodnie z harmonogramem realizacji w poszczególnych placówkach przedstawionym w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Kryterium Doświadczenie wykonawcy w realizacji usług cateringowych
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.malopolska.pl/pcfens
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach