Gmina Przasnysz ogłasza przetarg
- Adres: 06-300 Przasnysz, ul. Św. St. Kostki 5
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 029 7522709 , fax. 029 7522709
- Data zamieszczenia: 2013-09-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Przasnysz
ul. Św. St. Kostki 5 5
06-300 Przasnysz, woj. mazowieckie
tel. 029 7522709, fax. 029 7522709
REGON: 00054835400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.przasnysz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja spotkań informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. Cyfrowe okno na świat - mobilny internet w Gminie Przasnysz, Działanie 8.3 Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu - eInclusion osi priorytetowej 8 Społeczeństwo informacyjne - zwiększanie innowacyjności gospodarki Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przetarg nieograniczony poniżej 200 000 euro na usługę: Organizacja spotkań informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. Cyfrowe okno na świat - mobilny internet w Gminie Przasnysz, Działanie 8.3 Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu - eInclusion osi priorytetowej 8 Społeczeństwo informacyjne - zwiększanie innowacyjności gospodarki Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. Zamówienie obejmuje: organizację siedmiu spotkań informacyjnych na potrzeby realizacji projektu pn. Cyfrowe okno na świat - internet w Gminie Przasnysz poprzez zapewnienie sali konferencyjnej oraz usługi catering dla 220 osób w okresie od dnia podpisania umowy do 30 września 2015 r. Usługa cateringowa będzie świadczona podczas spotkań informacyjnych organizowanych na potrzeby realizacji projektu pn. Cyfrowe okno na świat - internet w Gminie Przasnysz. Spotkania będą realizowane na terenie miasta Przasnysz. I. Wykonanie zamówienia obejmuje w szczególności; a) zapewnienie na terenie miasta Przasnysz ogrzewanej sali konferencyjnej z rozmieszczonymi w rzędach miejscami siedzącymi dla 220 osób wyposażoną w tablicę i flamastry do pisania na niej, b) przygotowanie poczęstunku dla 220 osób w dni wskazane przez Zamawiającego. Poczęstunek musi być dostarczony co najmniej na 30 minut przed rozpoczęciem spotkań. W sali muszą być zapewnione warunki do ustawienia naczyń oraz poczęstunków dla uczestników spotkań. c) przygotowywanie poczęstunku wyłącznie ze świeżych produktów dostępnych na rynku: powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. Zamawiający zobowiązuje Wykonawcę przy przygotowywaniu posiłków do zakupu wyłącznie świeżych produktów dostępnych na rynku. d) odpowiednie świadczenie usługi cateringowej: Wykonawca powinien zapewnić usługę cateringową na spotkaniach, przy użyciu zastawy jednorazowej, z użyciem sztućców jednorazowych, oraz z użyciem serwetek papierowych i obrusów materiałowych, w formie stołu szwedzkiego, estetyka usługi cateringowej: Wykonawca powinien zapewnić estetyczne podawanie napojów zimnych i gorących (w termosach lub innych urządzeniach utrzymujących temperaturę) oraz poczęstunku, a także zebrać naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej 30 minut po zakończeniu spotkania. e) wytyczne dot. bezpieczeństwa żywności i żywienia : Posiłki przygotowywane dla Zamawiającego przez Wykonawcę winny spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Świadczenie usług cateringowych powinno odbywać się zgodnie z zapisami wskazanymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. 2010, Nr 136 poz. 914, ze zm.). II. Wymagania stawiane Wykonawcy w zakresie realizacji usługi cateringowej: 1. Termin realizacji 1.1. Zamówienie będzie realizowane w okresie od dnia podpisania umowy do 30 września 2015 r. w terminach wskazanych przez Zamawiającego, łącznie 7 spotkań w tym jedno spotkanie w III kwartale 2013 r., jedno spotkanie w IV kwartale 2013 r., jedno spotkanie w II kwartale 2014 r., jedno spotkanie w IV kwartale 2014 r., jedno spotkanie w II kwartale 2015 r. oraz dwa spotkania w III kwartale 2015 r. Termin i przewidywany czas trwania spotkań będzie ustalany z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem, z wyłączeniem pierwszego spotkania które planowane jest na dzień 30 września w godzinach przedpołudniowych (dokładna godzina i czas trwania spotkania zostaną ustalone w późniejszym terminie). 1.2 Menu na każde ze spotkań przedstawia się następująco: Kawa czarna, herbata czarna, oddzielnie gorąca woda i herbata, cukier biały, śmietanka do kawy w jednorazowych opakowaniach, woda mineralna niegazowana - 0,2l/osobę , ciasto: szarlotka, sernik, 1 ciastko/osobę każdego rodzaju, gramatura 1 ciastka min. 80 g. Poczęstunek powinien być dostępny przez cały czas trwania spotkania, stąd Wykonawca winien zadbać w trakcie trwania spotkań, by uczestnik mógł w każdym czasie napić się gorącego napoju (kawa, herbata) w tym celu sugeruje się wystawienie warników lub termosów konferencyjnych stołowych z wrzątkiem o pojemności odpowiedniej do ilości godzin spotkania. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.przasnysz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17