Augustowskie Centrum Edukacyjne ogłasza przetarg
- Adres: 16-300 Augustów, Al. Kard. Wyszyńskiego 3
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 087 6432861 , fax. 087 6432861
- Data zamieszczenia: 2011-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Augustowskie Centrum Edukacyjne
Al. Kard. Wyszyńskiego 3 3
16-300 Augustów, woj. podlaskie
tel. 087 6432861, fax. 087 6432861
REGON: 00018455000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ace.pol.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja noclegów i wyżywienia dla uczestników Konkursu Matematyczno-Przyrodniczego w ramach Projektu Mały Archimedes - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakwaterowanie 124 uczestników festiwalu w terminie 2.12. - 3.12.2011r. w miejscu zlokalizowanym maksymalnie 10 km od siedziby Zamawiającego (Al. Kard. Wyszyńskiego 3, 16-300 Augustów). Hotel o standardzie: pokoje 2, 3 lub 4-osobowe z łazienką (pełny węzeł sanitarny), wyposażone w TV satelitarną, możliwość podłączenia do internetu, łóżka jednoosobowe, szafa lub komoda na ubrania. Usługa gastronomiczna dla 124 osób polegająca na: ? I dzień Konkursu - w miejscu zakwaterowania kolacja serwowana na ciepło w formie stołu szwedzkiego, ? II dzień Konkursu - w miejscu zakwaterowania śniadanie w formie stołu szwedzkiego: przekąski: 4 zimne i 4 gorące, napoje zimne i gorące ? II dzień Konkursu - w miejscu zakwaterowania obiad : przystawka, zupa, do wyboru mięso gotowane lub smażone, warzywa, deser, napoje, ? II dzień Konkursu - suchy prowiant na drogę dla 120 osób - 2 kanapki (bułka, wędlina, ser, warzywa),baton, jabłko, 2 x sok w kartoniku 0,2 l ? II dzień Konkursu - w siedzibie Zamawiającego usługa cateringowa: - 1 kanapka (bułka, wędlina, warzywa) na osobę - 1 baton na osobę - 1 banan na osobę - 0,2 l soku na osobę (sok w kartoniku) - ciasta pieczone: 200 g na osobę (5 rodzajów) - kawa - po 0,2 l/osobę, herbata - po 0,2 l/osobę, cukier - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ace.pol.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 20 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na organizację spotkania roboczego przedstawicieli Rad Pedagogicznych szkół i przedszkoli biorących udział w projekcie Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2015-05-05 - Realizacja usługi polegającej na zorganizowaniu dwudniowego, wyjazdowego, zamkniętego szkolenia dla 105 uczestników w ramach projektu pn. Profesjonalny nauczyciel - wyższa jakość suwalskiej szkoły na terenie Powiatu Miasta Suwałki
Dodano: 2014-07-11 - Przetarg nieograniczony na organizację spotkania roboczego przedstawicieli Rad Pedagogicznych szkół i przedszkoli biorących udział w projekcie Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2014-04-03 - Zapewnienie obsługi 1 konferencji i 1 szkolenia w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej.
Dodano: 2013-10-30 - Zapewnienie obsługi szkolenia w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej w dniach 8-10 października 2013 roku
Dodano: 2013-09-16 - Zapewnienie obsługi szkolenia w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej w dniach 8-10 października 2013 roku
Dodano: 2013-09-04 - Świadczenie usług noclegowo - żywieniowych oraz wynajem sali konferencyjnej podczas spotkań Rady Programowej realizowanych w ramach projektu Platforma współpracy na rzecz zrównoważonego rozwoju rejonu Puszczy Białowieskiej współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko, Priorytet V ochrona przyrody i kształtowanie postaw ekologicznych, oraz Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej
Dodano: 2013-06-04 - Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej uczestnikom trzydniowych konferencji realizowanych w ramach zadania pn. Razem Dbamy o Środowisko, finansowanego przez Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Warszawie
Dodano: 2013-04-30 - Zapewnienie obsługi konferencji sędziów w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej w dniach 10-12 czerwca 2013 roku.
Dodano: 2013-04-16 - Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej uczestnikom trzydniowych konferencji realizowanych w ramach zadania pn. Razem Dbamy o Środowisko 2, finansowanego przez Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Warszawie
Dodano: 2013-03-15