Powiat Hajnowski ogłasza przetarg
- Adres: 17-200 Hajnówka, ul. Aleksego Zina 1
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 6823371 , fax. 085 6824220
- Data zamieszczenia: 2013-06-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Hajnowski
ul. Aleksego Zina 1 1
17-200 Hajnówka, woj. podlaskie
tel. 085 6823371, fax. 085 6824220
REGON: 05065858000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług noclegowo - żywieniowych oraz wynajem sali konferencyjnej podczas spotkań Rady Programowej realizowanych w ramach projektu Platforma współpracy na rzecz zrównoważonego rozwoju rejonu Puszczy Białowieskiej współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko, Priorytet V ochrona przyrody i kształtowanie postaw ekologicznych, oraz Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług noclegowo - żywieniowych oraz wynajem sali konferencyjnej na potrzeby 10 spotkań Rady Programowej realizowanych w ramach projektu Platforma współpracy na rzecz zrównoważonego rozwoju rejonu Puszczy Białowieskiej I. W okresie realizacji projektu planowanych jest 10 spotkań Rady Programowej, która liczy 25 członków. Piątek: przyjazd członków Rady w godzinach popołudniowych, kolacja, nocleg. Sobota -Spotkania Rady Programowej -śniadanie, całodzienna przerwa kawowa, obiad . II.W trakcie pobytu członków Rady Programowej Wykonawca zgodnie z podanym harmonogramem zapewni: 1.Noclegi w pokojach jednoosobowych z łazienkami lub w pokojach dwuosobowych z łazienkami do pojedynczego wykorzystania (Wykonawca ma obowiązek zapewnić nocleg każdej osobie w odrębnym pokoju). 2.Posiłki w restauracji na terenie hotelu: kolacja, śniadanie, obiad, przerwa kawowa (całodzienna, uzupełniany serwis konferencyjny) 3.Sala konferencyjna - czas wykorzystania sali od godz. 8.00 do godz. 15.00, wielkość sali min. 40 m?: -wyposażenie sali konferencyjnej sprzęt multimedialny, laptop, flipchart z arkuszami papieru i pisakami, projektor multimedialny, ekran, klimatyzacja, odpowiednie oświetlenie i możliwość zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji, -ustawienie w sali: ustawienie konferencyjne lub w kształcie litery U z krzesłami i stolikami, -pomoc osoby technicznej na wypadek zaistnienia potrzeby. 4.Wykonawca zagwarantuje pomieszczenie, w którym zostaną złożone bagaże uczestników szkoleń na okres od zakończenia ostatniej doby hotelowej do momentu zakończenia szkolenia. 5.Parking dla 25 pojazdów od momentu zakwaterowania do zakończenia spotkania. III.Wykonawca zapewni na potrzeby organizowanych szkoleń następujące wyżywienie: 1.Śniadanie w formie bufetu (tzw. stół szwedzki) składające się co najmniej z: pieczywa jasnego i ciemnego, jogurtów, słodkich bułeczek, półmiska wędlin (co najmniej 4 rodzaje), jaj, serów żółtych i białych, dżemu, miodu, mleka, płatków śniadaniowych, 1 dania na gorąco, kawy, herbaty, masła, cytryny, mleczka, wody mineralnej niegazowanej i gazowanej, owoców, soków owocowych (co najmniej 2 rodzaje), warzyw ( co najmniej 3 rodzaje). 2.Obiad składający się z: zupy, gorącego dania drugiego (min. 3 składniki), deseru (ciasto lub mus lub torcik), kawy, herbaty, wody mineralnej niegazowanej i gazowanej, soku owocowego. 3.Kolację w formie bufetu (tzw. stół szwedzki) składającej się co najmniej z: pieczywa jasnego i ciemnego, wędliny (3 rodzaje), sera żółtego, 1 dania na gorąco, warzyw (co najmniej 3 rodzaje), kawy, herbaty, masła, cytryny, mleczka, wody mineralnej niegazowanej i gazowanej, soku owocowego (co najmniej dwa rodzaje), sałatki, kawy, herbaty. 4.Przerwy kawowe (całodzienny, uzupełniany serwis konferencyjny) składające się z: kawy, herbaty, cytryny, cukru, mleczka do kawy, soku owocowego (co najmniej dwa rodzaje), 2 rodzaje ciast oraz ciastka (3 rodzaje), 3 rodzaje owoców IV. Świadczenie usług noclegowo - żywieniowych oraz wynajmu sali konferencyjnej będzie odbywało się sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego, w okresie obowiązywania umowy, w ramach organizowanych przez Zamawiającego spotkań. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat.hajnowka.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na organizację spotkania roboczego przedstawicieli Rad Pedagogicznych szkół i przedszkoli biorących udział w projekcie Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2015-05-05 - Realizacja usługi polegającej na zorganizowaniu dwudniowego, wyjazdowego, zamkniętego szkolenia dla 105 uczestników w ramach projektu pn. Profesjonalny nauczyciel - wyższa jakość suwalskiej szkoły na terenie Powiatu Miasta Suwałki
Dodano: 2014-07-11 - Przetarg nieograniczony na organizację spotkania roboczego przedstawicieli Rad Pedagogicznych szkół i przedszkoli biorących udział w projekcie Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2014-04-03 - Zapewnienie obsługi 1 konferencji i 1 szkolenia w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej.
Dodano: 2013-10-30 - Zapewnienie obsługi szkolenia w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej w dniach 8-10 października 2013 roku
Dodano: 2013-09-16 - Zapewnienie obsługi szkolenia w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej w dniach 8-10 października 2013 roku
Dodano: 2013-09-04 - Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej uczestnikom trzydniowych konferencji realizowanych w ramach zadania pn. Razem Dbamy o Środowisko, finansowanego przez Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Warszawie
Dodano: 2013-04-30 - Zapewnienie obsługi konferencji sędziów w postaci bazy noclegowej, gastronomicznej i konferencyjnej w dniach 10-12 czerwca 2013 roku.
Dodano: 2013-04-16 - Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej uczestnikom trzydniowych konferencji realizowanych w ramach zadania pn. Razem Dbamy o Środowisko 2, finansowanego przez Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Warszawie
Dodano: 2013-03-15 - Świadczenie usług hotelarskich, przewozu osób a także cateringowych z okazji Inauguracji działalności artystycznej Opery i Filharmonii Podlaskiej - Europejskiego Centrum Sztuki w Białymstoku
Dodano: 2012-08-14