Przetargi.pl
Opracowanie programu i realizacja warsztatów kulinarnych Jedz dla zdrowia dla uczniów łódzkich szkół podstawowych w ramach realizacji Projektu pn. Łódź kontra choroby wątroby, współfinansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009 - 2014 oraz funduszy Ministerstwa Zdrowia.DOA-ZP-VIII.271.18.2015

Miasto Łódź, Wydział Zamówień Publicznych w Departamencie Obsługi i Administracji Urzędu Miasta Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 90-532 Łódź, ul. ks. I. J. Skorupki 21
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 42 638 48 88 , fax. 42 638 48 77
  • Data zamieszczenia: 2015-07-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Łódź, Wydział Zamówień Publicznych w Departamencie Obsługi i Administracji Urzędu Miasta Łodzi
    ul. ks. I. J. Skorupki 21 21
    90-532 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 42 638 48 88, fax. 42 638 48 77
    REGON: 00051418200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uml.lodz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Opracowanie programu i realizacja warsztatów kulinarnych Jedz dla zdrowia dla uczniów łódzkich szkół podstawowych w ramach realizacji Projektu pn. Łódź kontra choroby wątroby, współfinansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009 - 2014 oraz funduszy Ministerstwa Zdrowia.DOA-ZP-VIII.271.18.2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest opracowanie programu i realizacji warsztatów kulinarnych Jedz dla zdrowia dla uczniów łódzkich szkół podstawowych z podziałem na następujące części : Część 1 - Przedmiotem zamówienia w tej części jest usługa polegająca na opracowaniu konspektu i realizacji 30 warsztatów kulinarnych dla 750 uczniów klas I-III szkół podstawowych. Tematyka warsztatów powinna dotyczyć promowania zdrowego odżywiania, spożywania produktów korzystnych dla zdrowia i ograniczenia produktów niekorzystnie wpływających na nasz organizm. Część 2 - Przedmiotem zamówienia w tej części jest usługa polegająca na opracowaniu konspektu i realizacji 30 warsztatów kulinarnych dla 750 uczniów klas IV-VI szkół podstawowych. Tematyka warsztatów powinna dotyczyć promowania zdrowego odżywiania, spożywania produktów korzystnych dla zdrowia i ograniczenia produktów niekorzystnie wpływających na nasz organizm
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 800000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający dla żadnej z części zamówienia nie żąda od Wykonawcy wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.bip.uml.lodz.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach