Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Sądowa 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-59 8483200, 8483214, 8483223 , fax. 0-59 8428608
- Data zamieszczenia: 2009-11-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sądowa 1 1
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 0-59 8483200, 8483214, 8483223, fax. 0-59 8428608
REGON: 00031995400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostak budżetowa - Służba Więzienna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM (O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA) Nr 004/Ż/2009 Dot.: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy: artykuły spożywcze - mięso wieprzowe i wołowe. Mięso wieprzowe gulaszowe CPV 15113000-3 8.500 kg Mięso wołowe gulaszowe CPV 15111000-9 2.000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium zgodnie z art. 45 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r. Nr 164, poz. 1163 z późniejszymi zmianami).
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art.24 ust.1 i 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r. Nr 164, poz. 1163 z późniejszymi zmianami) i spełniający wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz którzy złożyli podpisane przez osobę uprawnioną załączniki do SIWZ: Załącznik nr 1 - formularz ofertowy, Załącznik nr 2 - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, Załącznik nr 3 - oświadczenie o akceptacji projektu umowy Ocena spełnienia powyższych warunków odbędzie się na podstawie dokumentów wyszczególnionych w SIWZ. Ocena spełnienia warunków dokonywana będzie wg formuły /spełnia - nie spełnia/.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Załącznik nr 1 - formularz ofertowy, Załącznik nr 2 - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, Załącznik nr 3 - oświadczenie o akceptacji projektu umowy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- RZP-4/15 dostawy mięsa wieprzowego świeżego, mięsa wołowego świeżego, mięsa drobiowego świeżego, wątróbki drobiowej
Dodano: 2015-11-02 - Dostawa mięsa II/III 2014 r.
Dodano: 2014-01-16 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Machowinku w 2014 roku
Dodano: 2013-12-12 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego.
Dodano: 2013-12-03 - Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy Nr 06/Ż/2013: artykuły spożywcze - mięso wieprzowe gulaszowe i wołowe gulaszowe.
Dodano: 2013-11-07 - Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych
Dodano: 2013-03-21 - Sukcesywne dostawy mięsa oraz wyrobów z mięsa wieprzowego oraz wołowego.
Dodano: 2013-03-18 - Dostawa mięsa -2013r.
Dodano: 2013-01-08 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Machowinku w 2013 r.
Dodano: 2012-12-11 - OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM (O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA) Nr 06/Ż/2012 Dot.: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - MIĘSO WIEPRZOWE GULASZOWE I WOŁOWE GULASZOWE
Dodano: 2012-11-07