Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych

Zakład Karny w Malborku ogłasza przetarg

  • Adres: 82-220 Malbork, ul. Poczty Gdańskiej 19 A
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-55 6460520 , fax. 0-55 2729411
  • Data zamieszczenia: 2013-03-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Malborku
    ul. Poczty Gdańskiej 19 A 19 A
    82-220 Malbork, woj. pomorskie
    tel. 0-55 6460520, fax. 0-55 2729411
    REGON: 00109950000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Malborku

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Malborku mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych wg poniższego zestawienia: Część I - Mięsa i podroby 1) Mięso wieprzowe gulaszowe - ilość 1500 kg, zgodne z PN-86/A-82002 2) Mięso wołowe gulaszowe - ilość 150 kg, zgodne z PN-A-82014 3) Wątroba wieprzowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-86/A-82004 Część II - Wędliny i wyroby wieprzowo-wołowe 1) Kaszanka - ilość 1200 kg, zgodna z PN-A-82007 2) Kiełbasa krakowska parzona - ilość 200 kg, zgodna z PN-A-82007 3) Kiełbasa biała parzona - ilość 1100 kg, zgodna z PN-A-82007 4) Kiełbasa bigosowa - ilość 2000 kg, zgodna z PN-A-82007 5) Kiełbasa litewska - ilość 800 kg, zgodna z PN-A-82007 6) Kiełbasa mielonka wieprzowa - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 7) Kiełbasa mortadela - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 8) Kiełbasa parówkowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 9) Kiełbasa podwawelska - ilość 200 kg, zgodna z PN -A-82007 10) Kiełbasa szynkowa - ilość 400 kg, zgodna z PN-A-82007 11) Kiełbasa śląska - ilość 200 kg, zgodna z PN-A-82007 12) Kiełbasa toruńska - ilość 200 kg, zgodne z PN-A-82007 13) Kiełbasa zwyczajna - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 14) Metka łososiowa - ilość 1000 kg, zgodna z PN-A-82007 15) Parówki cienkie - ilość 1200 kg, zgodne z PN-A-82007 16) Pasztetowa - ilość 800 kg, zgodna z PN-A-82007 17) Podgardle wędzone - ilość 400 kg, zgodne z PN-A-82007 18) Salceson biały - ilość 600 kg, zgodny z PN-A-82007 19) Salceson czarny - ilość 600 kg, zgodny z PN-A-82007 20) Szynka parzona wieprzowa - ilość 150 kg, zgodna z PN-A-82007
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach