Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Sobieskiego 302
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 7787900, 7787922 , fax. 058 7787904
- Data zamieszczenia: 2014-01-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sobieskiego 302 302
84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
tel. 058 7787900, 7787922, fax. 058 7787904
REGON: 00109320000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: as_wejherowo@sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Budżetowa Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa II/III 2014 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych 2. Opis przedmiotu zamówienia: Dostawa transportem na koszt wykonawcy, do magazynu żywnościowego zamawiającego półtusz wołowych , półtusz wieprzowych R - bez głów i nóg w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: 1. Półtusza wieprzowa - ilość 1400 0 kg, zgodna z PN-91/A-82001 - kod CPV 15113000-9 2. Półtusza wołowa - ilość 160 kg, zgodna z PN-91/A-82001 - kod CPV 1511000-9 Przedmiot zamówienia musi być zgodny z w/w Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) . 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych 4. Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej 5. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. 6. Wymagania stawiane Wykonawcy: 6.1 Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 6.2 Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy, 6.3 Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 6.4 Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 6.5 Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 6.6 Transport przedmiotu zamówienia do magazynu żywnościowego Zamawiającego zapewnia Wykonawca na swój koszt i ryzyko - środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne. 7. Wymagania organizacyjne: Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą następująco : 7.1. Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą partiami, dwa razy w tygodniu tj. we wtorki i czwartki, każdorazowo zamawiane z dwudniowym wyprzedzeniem pisemnie lub faksem przez przedstawiciela zamawiającego. 7.2. Wykonawca w okresie obowiązywania umowy dostarczać będzie przedmiot zamówienia własnym transportem, na własny koszt i ryzyko, do siedziby zamawiającego-magazynu żywnościowego. 7.3. Odbioru ilościowego i jakościowego przedmiotu zamówienia każdorazowo dokonywać będzie przedstawiciel zamawiającego. 8. Wymagania dot. gwarancji: W przypadku dostarczenia wadliwego przedmiotu zamówienia tj. nie spełniającego wymagań określonych w ust 1 wykonawca zapewni jego wymianę tego samego dnia lub najpóźniej w dniu następnym w godzinach urzędowania zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje obowiązku wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- RZP-4/15 dostawy mięsa wieprzowego świeżego, mięsa wołowego świeżego, mięsa drobiowego świeżego, wątróbki drobiowej
Dodano: 2015-11-02 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Machowinku w 2014 roku
Dodano: 2013-12-12 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego.
Dodano: 2013-12-03 - Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy Nr 06/Ż/2013: artykuły spożywcze - mięso wieprzowe gulaszowe i wołowe gulaszowe.
Dodano: 2013-11-07 - Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych
Dodano: 2013-03-21 - Sukcesywne dostawy mięsa oraz wyrobów z mięsa wieprzowego oraz wołowego.
Dodano: 2013-03-18 - Dostawa mięsa -2013r.
Dodano: 2013-01-08 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Machowinku w 2013 r.
Dodano: 2012-12-11 - OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU PUBLICZNYM (O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA) Nr 06/Ż/2012 Dot.: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE - MIĘSO WIEPRZOWE GULASZOWE I WOŁOWE GULASZOWE
Dodano: 2012-11-07 - Przetarg nieograniczony na dostawę wołowego, wieprzowego i drobiowego
Dodano: 2012-10-31