Centrum Kształcenia Praktycznego i Doskonalenia Nauczycieli w Mielcu ogłasza przetarg
- Adres: 39-300 Mielec, ul. Wojska Polskiego 2B
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 7885193, 7885194, 7885195 , fax. 17 7885193, 7885194
- Data zamieszczenia: 2013-10-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Praktycznego i Doskonalenia Nauczycieli w Mielcu
ul. Wojska Polskiego 2B 2B
39-300 Mielec, woj. podkarpackie
tel. 17 7885193, 7885194, 7885195, fax. 17 7885193, 7885194
REGON: 69048170000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Obsługa cateringowa dla uczniów Zespołu Szkół Budowlanych i Zespołu Szkół Technicznych uczestniczących w kursach i zajęciach pozalekcyjnych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest obsługa cateringowa dla uczniów ZST i ZSB w Mielcu uczestniczących w kursach i zajęciach pozalekcyjnych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców. Usługi cateringowe to wydanie: 120 posiłków, polegające na przygotowaniu, dostawie i dystrybucji posiłków - obiadu (II danie) oraz ciepłego napoju (np. herbaty) w ilości ok. 458 w okresie od momentu zawarcia umowy do dn. 30 czerwca 2014 r., zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171, poz. 1225 z późn. zm), w sposób specjalistyczny. Zamawiający dopuszcza możliwość serwowania dań mięsnych jak i jarskich z zastrzeżeniem, że wartość kaloryczna posiłku dla 1 osoby nie będzie niższa jak 1000 kcal i w ramach jednego zamówienia tj. dla jednej grupy będzie serwowane to samo danie. 430 poczęstunków składających się z herbaty bądź kawy oraz kanapki w okresie od momentu zawarcia umowy do dn. 30 czerwca 2014 r., zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171, poz. 1225 z późn. zm), w sposób specjalistyczny. Posiłki będą zamawiane sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy z zastrzeżeniem, że jednorazowa ilość posiłków dla jednej grupy nie będzie mniejsza jak 8 szt. i większa jak 30 szt. Posiłek będzie podawany na jednorazowych - przeznaczonych do podawania żywności talerzach lub tackach lub opakowaniach i do każdej porcji będzie załączony zestaw niezbędnych sztućców jednorazowych. Posiłki będą serwowane we wskazanych salach w Zespole Szkół Budowlanych i Zespole Szkół Technicznych w Mielcu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckp.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dożywianie dzieci w przedszkolach i szkołach oraz innych osób potrzebujących wsparcia w formie dożywiania na terenie gminy Kuryłówka. w latach 2016-2019
Dodano: 2016-07-19 - Dożywianie dzieci w szkołach oraz klientów Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nowej Sarzynie z terenu Gminy Nowa Sarzyna.
Dodano: 2015-12-03 - Obsługa hotelowo-restauracyjna XIII Międzynarodowej Konferencji Naukowej nt. Edukacja-Technika-Informatyka w Rzeszowie w dn. 21-23.09.2015r.
Dodano: 2015-07-03 - Wykonanie usługi cateringu podczas konferencji podsumowującej wprowadzenie innowacyjnego programu realizowanej w ramach projektu Być przedsiębiorczym - nauka przez praktykę
Dodano: 2015-06-02 - Obsługa cateringowa dla uczniów ZS uczestniczących w kursach w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-10-06 - Usługa hotelowo-restauracyjna podczas IV Ogólnopolskiego Sympozjum Naukowego Badania nad sztuką sakralną XIX i XX w. Mesjanizm polski i martyrologia narodowa organizowanym w dniach 16-17 października 2014r.
Dodano: 2014-08-27 - Organizacja 8 - dniowego obozu szkoleniowo - integracyjnego z nauką języka obcego w Wierchomli lub okolicy dla niepełnosprawnych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego i wolontariatu UR w terminie 07-14.09.2014r
Dodano: 2014-07-29 - Usługa hotelowo-gastronomiczna konferencji naukowej Edukacja - Technika - Informatyka w Rzeszowie w dn. 23-24 września 2014r.
Dodano: 2014-07-10 - Obsługa cateringowa dla uczniów ZS uczestniczących w kursach i zajęciach pozalekcyjnych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-05-23 - Obsługa hotelowo-gastronomiczna konferencji naukowej Polityka bezpieczeństwa w świetle uwarunkowań politycznych, gospodarczych i społecznych w Rzeszowie w dn. 10-11 czerwca 2014r.
Dodano: 2014-05-13