Przetargi.pl
Obsługa cateringowa dla uczniów ZS uczestniczących w kursach i zajęciach pozalekcyjnych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców

Centrum Kształcenia Praktycznego i Doskonalenia Nauczycieli w Mielcu ogłasza przetarg

  • Adres: 39-300 Mielec, ul. Wojska Polskiego 2B
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 7885193, 7885194, 7885195 , fax. 17 7885193, 7885194
  • Data zamieszczenia: 2014-05-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Praktycznego i Doskonalenia Nauczycieli w Mielcu
    ul. Wojska Polskiego 2B 2B
    39-300 Mielec, woj. podkarpackie
    tel. 17 7885193, 7885194, 7885195, fax. 17 7885193, 7885194
    REGON: 69048170000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka administracyjna samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Obsługa cateringowa dla uczniów ZS uczestniczących w kursach i zajęciach pozalekcyjnych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest obsługa cateringowa dla uczniów ZS w Mielcu uczestniczących w kursach i zajęciach pozalekcyjnych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców. Usługa cateringowa będzie polegała: - przygotowaniu, wydaniu, dostawie i dystrybucji posiłków - 520 posiłków: Obiady dwudaniowe z deserem oraz ciepłym napojem (min. 200 ml np. herbaty) (zupa: minimum 250ml/ osobę, drugie danie: ziemniaki/ryż min. 150g/osobę, mięso min. 150g/osobę, surówka min. 150g/osobę, deser: ciasto piekarnicze). Zamawiający dopuszcza możliwość serwowania dań mięsnych jak i jarskich z zastrzeżeniem, że wartość kaloryczna posiłku dla 1 osoby nie będzie niższa jak 1000 kcal i w ramach jednego zamówienia tj. dla jednej grupy będzie serwowane to samo danie. Dania podawane będą w formie cateringu. Posiłek będzie podawany na jednorazowych - przeznaczonych do podawania żywności talerzach lub tackach lub opakowaniach i do każdej porcji będzie załączony zestaw niezbędnych sztućców jednorazowych. Zamówienia powinny być wykonane zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171, poz. 1225 z późn. zm). Posiłki będą zamawiane sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy. Posiłki będą serwowane we wskazanych salach w Zespole Szkół im. Prof. J. Groszkowskiego w Mielcu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckp.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach