Przetargi.pl
Obsługa cateringowa dla uczestników projektu Pierwszy Nauczyciel program doskonalenia zawodowego nauczycieli pierwszych etapów edukacyjnych z terenów wiejskich.

Centrum Kształcenia Praktycznego i Doskonalenia Nauczycieli w Mielcu ogłasza przetarg

  • Adres: 39-300 Mielec, ul. Wyspiańskiego 6
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 7885193, 7885194, 7885195 , fax. 017 7885193, 7885194
  • Data zamieszczenia: 2013-10-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Praktycznego i Doskonalenia Nauczycieli w Mielcu
    ul. Wyspiańskiego 6 6
    39-300 Mielec, woj. podkarpackie
    tel. 017 7885193, 7885194, 7885195, fax. 017 7885193, 7885194
    REGON: 69048170000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckp.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Obsługa cateringowa dla uczestników projektu Pierwszy Nauczyciel program doskonalenia zawodowego nauczycieli pierwszych etapów edukacyjnych z terenów wiejskich.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu, dostarczeniu do wskazanej sali w Zespole Szkół w Lubli i rozłożeniu na stołach poczęstunku składającego się z jednego dania ciepłego obiadowego (ziemniaki/ryż min.100g, mięso min.120g, surówka min.200g). Ogólna zaplanowana liczba obiadów podlegająca zamówieniu to od 130 obiadów do 150 obiadów (w zależności o liczby zrekrutowanych osób). Posiłki będą zamawiane sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy z zastrzeżeniem, że jednorazowa ilość posiłków nie będzie mniejsza jak 12 szt. i większa jak 30 szt. Posiłek będzie podawany na jednorazowych, przeznaczonych do podawania żywności talerzach lub tackach lub opakowaniach i do każdej porcji będzie załączony zestaw niezbędnych sztućców jednorazowych.W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.). Miejscem realizacji zamówienia jest Zespół Szkół w Lubli (Lubla, wieś w Polsce położona w województwie podkarpackim, w powiecie strzyżowskim, w gminie Frysztak).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ckp.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach