Przetargi.pl
Nr zamówienia: DZP-0431- 1803/2011

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ogłasza przetarg

  • Adres: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 6624413 , fax. 012 6624410
  • Data zamieszczenia: 2011-09-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
    al. Mickiewicza 21 21
    31-120 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 6624413, fax. 012 6624410
    REGON: 00000181500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Nr zamówienia: DZP-0431- 1803/2011
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Dworek w Mydlnikach zlokalizowany przy ul. Balickiej 253. 3.2 Wykonawca wycenia kompleksowo usługę niezależnie od rodzaju zestawu obiadowego i poczęstunku . 3.3 Zamówienie obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie gorących obiadów oraz poczęstunku (wg załącznika nr 1 SIWZ ) dla 30 uczestników studiów podyplomowych, wraz z obsługą kelnerską jak również zadbanie o utylizację odpadów i śmieci. 3.4 Usługa będzie świadczona dwa razy w miesiącu (sobota, ) w okresie: od października 2011r. do czerwca lub lipca 2012 r. (załącznik nr 2 ) 3.5 Zamawiający szacuje wielkość przedmiotu zamówienia w okresie trwania umowy na 540 obiadów oraz 1080 poczęstunków w czasie przerw kawowych (dwa poczęstunki dziennie na osobę). obiad x 18 dni x 30 osób = 540 obiadów, przerwy kawowe x 18 dni x 30 osób = 1080 poczęstunków 3.6 Ostateczna ilość posiłków może ulec zmniejszeniu, w zależności od faktycznej liczby uczestników studiów podyplomowych obecnych na zajęciach oraz od liczby dni, podczas których będą odbywały się zajęcia. 3.7 Z tytułu ewentualnego zmniejszenia wielkości zamówienia wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń. 3.8 Podstawą obliczenia wynagrodzenia wykonawcy będzie ilość osób i dni dla których Wykonawca świadczył usługę oraz ilość dni w których świadczył usługę. 3.9 Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 3.10 Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3.11 Zamawiający, nie przewiduje udzielenia zamówień uzupełniających na podstawie art. 67 ust.1 pkt 7 ustawy. Świadczenie usług cateringowych dla potrzeb projektu Profesjonalny kierownik projektów badawczo-rozwojowych - studia podyplomowe dla pracowników nauki.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ur.krakow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach