Przetargi.pl
Nr spr. 3/DKW/ż/14 DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZAKŁADU KARNEGO W KRZYWAŃCU

Zakład Karny w Krzywańcu ogłasza przetarg

  • Adres: 66-010 Nowogród Bobrzański, Krzywaniec
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 3279405 , fax. 68 3276640
  • Data zamieszczenia: 2014-01-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Krzywańcu
    Krzywaniec
    66-010 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie
    tel. 68 3279405, fax. 68 3276640
    REGON: 00032070400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Nr spr. 3/DKW/ż/14 DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZAKŁADU KARNEGO W KRZYWAŃCU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Krzywańcu w n/w ilościach: ZADANIE NR 1 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA: makaron 8000 kg, granulat sojowy 200 kg, kostka sojowa 700 kg, kotlet sojowy a la schabowy 700 kg, mąka pszenna 3500 kg, mąka ziemniaczana 200 kg, kasza gryczana 2000 kg, kasza jęczmienna 4000 kg, ryż 4000 kg, kasza manna 1000 kg. ZADANIE NR 2 - PRZETWORY OWOCOWO - WARZYWNE: chrzan tarty 300 kg, koncentrat pomidorowy 1200 kg, leczo 2500 kg, ogórki konserwowe 4000 kg, sok przecierowy 300 szt., kukurydza konserwowa 40 kg, groszek konserwowy 40 kg, brzoskwinie w syropie 50 szt. ZADANIE NR 3 - DŻEMY: dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 1500 kg, dżem truskawkowy niskosłodzony 3000 kg, marmolada wieloowocowa 3500 kg, konfitura z truskawek 10 kg, konfitura z brzoskwiń 10 kg, konfitura z wiśni 20 kg, powidła śliwkowe 10 kg. ZADANIE NR 4 - SOSY, ZUPY I PRZYPRAWY: zupa porowa 160 kg, zupa ziemniaczana 160 kg, zupa żurek 160 kg, zupa barszcz biały 160 kg, zupa barszcz czerwony 160 kg, zupa cebulowa 160 kg, zupa kalafiorowa 160 kg, zupa ogonowa 160 kg, zupa pieczarkowa 160 kg, zupa pomidorowa 160 kg, zupa wiosenna 160 kg, zupa gulaszowa 160 kg, zupa grochowa 160 kg, zupa jarzynowa 160 kg, sos biały 140 kg, sos pieczeniowy 200 kg, sos myśliwski 200 kg, sos grzybowy 160 kg, sos pomidorowy 160 kg, sos boloński 200 kg, sos neapolitański 100 kg, czosnek granulowany 25 kg, fix do gulaszu 100 kg, ziele angielskie 20 kg, liść laurowy 20 kg, majeranek 30 kg, papryka słodka mielona 50 kg, papryka ostra mielona 50 kg, pieprz czarny mielony 80 kg, sól 1800 kg, bazylia 15 kg, oregano 15 kg, koper suszony 30 kg, natka pietruszki suszona 30 kg, bulion drobiowy 1800 kg, przyprawa warzywna typu vegetta 300 kg, kwasek cytrynowy 20 kg, przyprawa w płynie typu maggi 1200 l, ocet 200 l. ZADANIE NR 5 - INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE: herbata 800 kg, majonez 200 kg, musztarda 300 kg, budyń 30 kg, galaretka 30 kg, kisiel 30 kg, proszek do pieczenia 50 szt., krem czekoladowy 20 kg, cukier waniliowy 30 szt., kakao rozpuszczalne 20 kg, paluszki słone 300 szt., wafelki 30 kg, ptasie mleczko 20 kg, cukierki czekoladowy 20 kg, biszkopty 30 kg, lizak 300 szt., kaszka ryżowa błyskawiczna 30 kg, kaszka mleczno - ryżowa 30 kg, ciastka maślane 20 kg, herbata owocowa 30 kg, płatki kukurydziane 50 kg, płatki kukurydziane w polewie czekoladowej 50 kg, syrop owocowy 50 l, bita śmietana 50 szt., sok 100 l, czekolada mleczna 10 kg, wafle ryżowe 20 kg, chrupki kukurydziane 350 szt., cukier 15000 kg, woda źródlana 3000 szt., kawa zbożowa 500 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158310002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach