Przetargi.pl
Nr spr. 1/DKW/Ż/15 Dostwa różnych artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Poznańskiego.

Zakład Karny w Krzywańcu ogłasza przetarg

  • Adres: 66-010 Nowogród Bobrzański, Krzywaniec
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 3279405 , fax. 68 3276640
  • Data zamieszczenia: 2015-02-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Krzywańcu
    Krzywaniec
    66-010 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie
    tel. 68 3279405, fax. 68 3276640
    REGON: 00032070400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna Więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Nr spr. 1/DKW/Ż/15 Dostwa różnych artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Poznańskiego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów przemiału ziarna, przetworów owocowo - warzywnych, dżemów, sosów, zup, przypraw oraz innych artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Poznańskiego (Zakład Karny w Krzywańcu, Areszt Śledczy w Zielonej Górze, Areszt Śledczy w Lubsku, Areszt Śledczy w Nowej Soli) w n/w ilościach: ZADANIE NR 1 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA: makaron 13000 kg, granulat sojowy 450 kg, kostka sojowa 810 kg, kotlet sojowy a la schabowy 1250 kg, mąka pszenna 6620 kg, mąka ziemniaczana 380 kg, kasza gryczana 1900 kg, kasza jęczmienna 5500 kg, ryż 6700 kg, kasza manna 1330 kg, makaron nitka rosołowa 1200 kg. ZADANIE NR 2 - PRZETWORY OWOCOWO - WARZYWNE: chrzan tarty 235 kg, koncentrat pomidorowy 3140 kg, leczo 3380 kg, ogórki konserwowe 3000 kg, sok przecierowy 300 szt., kukurydza konserwowa 120 kg, groszek konserwowy 360 kg, brzoskwinie w syropie 50 szt., ketchup łagodny 530 kg. ZADANIE NR 3 - DŻEMY: dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 1700 kg, dżem truskawkowy niskosłodzony 2950 kg, marmolada wieloowocowa 5150 kg, konfitura z truskawek 20 kg, konfitura z brzoskwiń 20 kg, konfitura z wiśni 30 kg, powidła śliwkowe 20 kg. ZADANIE NR 4 - SOSY, ZUPY I PRZYPRAWY: zupa porowa 100 kg, zupa ziemniaczana 150 kg, zupa żurek 510 kg, zupa barszcz biały 250 kg, zupa barszcz czerwony 200 kg, zupa cebulowa 180 kg, zupa kalafiorowa 150 kg, zupa pomidorowa 150 kg, zupa grochowa 100 kg, zupa jarzynowa 150 kg, sos biały 150 kg, sos pieczeniowy 230 kg, sos myśliwski 230 kg, sos grzybowy 150 kg, sos pomidorowy 100 kg, sos neapolitański 300 kg, czosnek granulowany 95 kg, fix do gulaszu 150 kg, ziele angielskie 55 kg, liść laurowy 46 kg, majeranek 146 kg, papryka słodka mielona 174 kg, papryka ostra mielona 50 kg, pieprz czarny mielony 252 kg, sól 3260 kg, bazylia 10 kg, oregano 20 kg, koper suszony 85 kg, natka pietruszki suszona 80 kg, bulion drobiowy 2200 kg, przyprawa warzywna typu vegetta 990 kg, kwasek cytrynowy 74 kg, przyprawa w płynie typu maggi 2300 l, ocet 465 l, zupa grzybowa 110 kg. ZADANIE NR 5 - INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE: herbata 1250 kg, majonez 332 kg, musztarda 540 kg, budyń 30 kg, galaretka 20 kg, kisiel 80 kg, proszek do pieczenia 50 szt., krem czekoladowy 20 kg, cukier waniliowy 30 szt., kakao rozpuszczalne 20 kg, paluszki słone 300 szt., wafelki 20 kg, ptasie mleczko 20 kg, cukierki czekoladowe 10 kg, biszkopty 20 kg, lizak 300 szt., kaszka ryżowa błyskawiczna 50 kg, kaszka mleczno - ryżowa 50 kg, ciastka maślane 30 kg, herbata owocowa 230 kg, płatki kukurydziane 50 kg, płatki kukurydziane w polewie czekoladowej 50 kg, syrop owocowy 580 l, bita śmietana 50 szt., sok 80 l, czekolada mleczna 10 kg, wafle ryżowe 30 kg, chrupki kukurydziane 300 szt., cukier 24100 kg, woda źródlana 7800 szt., kawa zbożowa 370 kg, herbata ekspresowa 240 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158310002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach