Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Żywiecka 13
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 4443623 , fax. 018 4435239
- Data zamieszczenia: 2012-11-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Żywiecka 13 13
33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 018 4443623, fax. 018 4435239
REGON: 00440061800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mops.nowysacz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Na wykonanie usługi polegającej na świadczeniu usługi restauracyjnej - dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas Obchodów Światowego Dnia Osób Niepełnosprawnych w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Lidera. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej polegającej na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas Obchodów Światowego Dnia Osób Niepełnosprawnych w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Lidera. Wykonawca zobowiązany jest świadczyć usługę restauracyjną polegającą na dostarczeniu i wydaniu posiłków podczas Obchodów Światowego Dnia Osób Niepełnosprawnych w ramach projektu systemowego Twoja AKTYWNOŚĆ szansą na sukces! współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w części Lidera, zwane dalej posiłkami, usługą, usługą restauracyjną, usługą cateringową, w dniu 03 grudnia 2012r., w lokalu Środowiskowego Domu Samopomocy w Nowym Sączu przy ul. Nawojowskiej 159A, lub innym lokalu znajdującym się na terenie Miasta Nowego Sącza. Zamówienie będzie realizowane na niżej wymienionych warunkach: 1.Wykonawca obowiązany będzie do przygotowania usługi cateringowej składającej się z: a)sałatki jarzynowej (skład: ziemniaki, marchew, groszek zielony, ogórki konserwowe, jajka, sos jogurtowy) 100 porcji po 100g b)sałatki greckiej (skład: ser feta, sałata lodowa, cebula czerwona, ogórki świeże, pomidory, sos winegret) 100 porcji po 100g, c)sałatki z kurczakiem (skład: piersi z kurczaka - smażone, ogórki konserwowe, czerwona papryka, jajka, kapusta pekińska, sos majonezowy) 100 porcji po 100g, d)sałatki z kurczakiem (skład: piersi z kurczaka - gotowane, ogórki konserwowe, czerwona papryka, jajka, kapusta pekińska, sos jogurtowy) 100 porcji po 100g, e)schabu w galarecie na zimno, 100 porcji po 100g, f)duszonych roladek drobiowych nadziewanych serem i szynką, 100 porcji po 100g, g)gotowanego filetu w jarzynach, 100 porcji po 100g, h)śledzia w śmietanie lub oleju, 100 porcji po 100g, i)jajek na twardo z majonezem, 100 porcji po 1 jajku, j)bułek kajzerka, 150 szt., k)bułek razowych, 50szt., l)drobnych ciasteczek (w tym dla diabetyków, typu kruche, delicje, markizy, wafelki w czekoladzie) 100 porcji po 100g, m)kawy rozpuszczalnej, bez ograniczeń, n)herbata, bez ograniczeń, o)śmietanka do kawy, bez ograniczeń p)cukier, bez ograniczeń q)woda mineralna niegazowana, pojemność 0,5l, 100 szt., r)sok jabłkowy, pojemność 1l, 10 szt. s)sok jabłkowy bez cukru, pojemność 1l, 2 szt. t)sok pomarańczowy, pojemność 1l, 10 szt., u)sok pomarańczowy bez cukru, pojemność 1l, 2 szt. 2.Wykonawca zapewni zastawę stołową jednorazowego użytku wymienioną poniżej: a)półmiski na posiłki (sałatki, dania mięsne, rybne, jarskie, bułki, ciasteczka), b)pojemniki obiadowe trzydzielne, pojemniki styropianowe białe, 245x210x70 mm - 25 szt. c)talerze jednorazowe plastikowe białe, dwudzielne średnica 23 cm, 150 szt., d)tacki jednorazowe białe, 10 x 13 cm, 200 szt., e)kubki jednorazowe białe, pojemność 200ml, 150 szt., f)kubki jednorazowe do napojów gorących, pojemność 200ml, 150 szt., g)łyżeczki jednorazowe do kawy/herbaty, 300szt., h)widelce jednorazowe białe, 200szt., i)noże jednorazowe białe, 200szt., j)naczynia jednorazowe na cukier, 5szt., k)serwetki jednorazowe zielone, 33x33 cm, 300szt., l)termosy na kawę, herbatę (minimum 6 termosów) 3.Wykonawca świadczył będzie usługę cateringową w dniu 03 grudnia 2012r. w godzinach od 0900 do 1300. 4.Wykonawca zapewnia obsługę kelnerską (3 kelnerów/kelnerki podczas świadczenia usługi cateringowej). 5.Wykonawca zapewnia ciągły odbiór brudnej części zastawy. 6.Wykonawca na swój koszt zobowiązany jest do zagospodarowania we własnym zakresie odpadów pokonsumpcyjnych zgodnie z obowiązującymi przepisami. 7.Wykonawca obowiązany jest dostarczyć czyste obrusy do miejsca realizowania zamówienia, rozmiary obrusów będą zależeć od rozmiarów stołów na jakich będą ułożone i spożywane posiłki. 8.Wykonawca obowiązany jest do udekorowania stołów na których znajdować się będą posiłki. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został opisany w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mops.nowysacz.pl; http://www.nowysacz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16