Przetargi.pl
Mrożonki

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
  • Data zamieszczenia: 2018-08-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5
    87720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mrożonki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Asortyment Orientacyjna ilość kg rocznie 1 2 3 1 Brokuły kl.I; 40-60mm; opakowanie 2 kg 1800 2 Brukselka, kl.I; kalibraż 22-26mm opakowanie 2 kg 500 3 Fasolka żółta, cieta na 2-4 cm, opakowanie 2 kg 2000 4 Kalafior, kl.I 20-40mm, opakowanie 2 kg 2500 5 Szpinak,kl.I całe liście, opakowanie 2 kg 300 6 Groszek zielony, kl.I niekalibrowany, twardość 126-145Jt opakowanie 2 kg 700 7 Bób, opakowanie 2-2,5 kg 200 8 Kukurydza ziarno, opakowanie 2 kg 50 9 Włoszczyzna mrożona ( marchew słupki 65%, pietruszka słupki 15%, seler słupki 15%, por 5%), opakowanie 2 kg 750 10 Bukiet warzyw ( kalafior25%, brokuł 25%, marchew 50%), opakowanie 2 kg 700 11 Miesznka kompotowa ( śliwka z pestką 40%, porzeczka czarna 30%,truskawka 30%), opakowanie 2,5 kg 3800 12 Truskawki kl.I niekalibrowana, opakowanie 2,5 kg 200 13 Maliny, kl.I; 80-85% owoców całych, opakowanie 2,5 kg 500 14 Marchewka z groszkiem 2,5kg 700 15 Wiśnie, kl.i, bez pestek, opakowanie 2,5 kg 45 16 Jagoda, kl.I, opakowanie 2,5 kg 50 17 Żurawina, kl.I, opakowanie 2,5 kg 80 18 Podgrzybek cały, opakowanie 2,5 kg 30 19 Flaki wołowe w rosole ( przedżołądki wołowe 46,0%, marchew 3%,por 2%, seler 2%, woda, 43,0%, hydrolizat białka sojowego, przyprawy, błonnik pszenny), opakowanie pojemnik plastikowy 0,9 kg 900 20 Knedle z truskawkami op.2,5kg , Skład minimum: woda, płatki ziemniaczane 23%, mąka ziemniaczana 17%, mąka pszenna, sól. Farsz: truskawki 70%, cukier, zagęstnik - skrobia modyfikowana. Udział farszu w wyrobie gotowym 18%. 600 21 Pyzy z mięsem op. 2,5kg , skład minimum : ciasto - woda, grysik ziemniaczany 20%, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, płatki ziemniaczane, farsz 18%: mięso wieprzowe 50%, warzywa_ cebula, marchew, seler, białko sojowe, bułka tarta, błonnik pszenny, sól, przyprawy. Udział farszu w wyrobie gotowym 18%. 300 22 Pierogi z serem op. 2,5kg, skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, oleje roślinne i tłuszcz roślinny utwardzony, sól., farsz: twaróg 65%, ryz , cukier, cukier waniliowy. Udział farszu w wyrobie gotowym - 35% 300 23 Pierogi ruskie op. 2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, margaryna, sól, błonnik pszenny, farsz 35%: woda, płatki ziemniaczana 23%, cebula, twaróg 15%, olej roślinny, sól, przyprawy.Udział farszu w wyrobie gotowym 35%. 600 24 Pierogi z kapustą i grzybami op.2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda, tłuszcz roślinny utwardzony, Farsz: kapusta kiszona 80%, grzyby( maślak, pieczarka) 8%, cebula, bułka tarta, błonnik pszenny, olej roślinny, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, przyprawy. udział farszu w wyrobie gotowym 35% 150 25 Pierogi ze szpinakiem op. 2,5kg , skład minimum: mąka pszenna 68%, woda , tłuszcz roślinny utwardzony, błonnik pszenny, farsz: szpinak 75%, mąka pszenna, tłuszcz roslinny, rosół(wzmacniacze smaku- glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disidowy, cukier, aromat, barwnik: ryboflawiny), zagęstnik, czosnek, przyprawy. Udział farszu w wyrobie gotowym 35% 300 26 Kołduny op. 2,5 kg 300 27 Kluski śląskie op. 2,5kg, skład minimum: woda, płatki ziemniaczane 23%, mąka ziemniaczana 17%, mąka pszenna, sól. 600 28 Ciasto francuskie 400-500g 150
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: działalność zawodowa prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 2. W celu wykazania braku podstaw wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie okoliczności, o których mowa w art. 24 ust 1 i 5 ust.1 ustawy Pzp należy pod rygorem wykluczenia z postępowania, złożyć następujące oświadczenia i dokumenty: 1) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy, 2) oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej- składa wykonawca po zamieszczeniu informacji z sesji otwarcia ofert na stronie internetowej szpitala- www.22wszur.pl

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach