Mazowiecka Jednostka Wdrażania Programów Unijnych ogłasza przetarg
- Adres: 03-301 Warszawa, Jagiellońska 74
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. (22) 542 20 00 , fax. (22) 698 31 44
- Data zamieszczenia: 2022-08-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowiecka Jednostka Wdrażania Programów Unijnych
Jagiellońska 74
03-301 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. (22) 542 20 00, fax. (22) 698 31 44
REGON: 140944971 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://mazowia.eu
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Kompleksowa usługa cateringowa podczas dwóch dni trwania 12 Forum Rozwoju Mazowsza w Warszawie w 2022 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
6.1 Przedmiotem zamówienia jest wykonanie kompleksowej usługi cateringowej podczas 2 dni trwania 12 Forum Rozwoju Mazowsza (zwanym dalej Forum) dla minimalnie 200 osób a maksymalnie 800 osób w Warszawie w 2022 roku. Na przedmiot zamówienia składają się dwa zadania:1) catering serwowany w sposób ciągły dla minimum 100 a maksymalnie 500 osób w ciągu 2 dni Forum w przestrzeni wyznaczonej dla cateringu;2) lunch – dla minimum 100 a maksymalnie dla 300 osób w ciągu 2 dni Forum serwowany w przestrzeni przeznaczonej dla cateringu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki w szczególności dotyczące:1) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów – Wykonawca jest uprawniony do prowadzenia działalności związanej z przedmiotem zamówienia w zakresie, o którym mowa w przepisach ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.), w związku z Rozporządzeniem (WE) nr 882/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. (Dz. U.E L 139 z 30.04.2004 r.), wymagającej uzyskania wpisu w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej;2) zdolności technicznej lub zawodowej:a) Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy – to w tym okresie, wykonał (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wykonuje) należycie co najmniej 3 usługi odpowiadające swoim rodzajem i wartością usługom stanowiącym przedmiot zamówienia, tj. usługi polegające na obsłudze restauracyjno-cateringowej w trakcie wydarzeń o charakterze spotkań/ seminariów/ konferencji / warsztatów co najmniej 250 osób (w każdym wydarzeniu), o wartości co najmniej 40.000,00 zł brutto (słownie: czterdzieści tysięcy złotych brutto) na każdą z usług;b) Wykonawca dysponuje lub będzie dysponował odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia – Wykonawca zobowiązany jest wykazać, ze dysponuje lub będzie dysponował osobą zdolną do wykonania zamówienia, o kwalifikacjach zawodowych, doświadczeniu i wykształceniu niezbędnym do wykonania zamówienia, odpowiadającymi warunkom określonym poniżej:Koordynator usługi/Manager(co najmniej 1 osoba): Wskazana osoba (w przypadku większej liczby osób, każda ze wskazanych osób):1) koordynowała realizację co najmniej trzech wydarzeń o charakterze spotkań/seminariów/konferencji/warsztatów dla co najmniej 250 osób, każde wydarzenie o wartości minimum 40.000,00 zł (słownie: czterdzieści tysięcy złotych brutto);2) w każdym z co najmniej 3 wydarzeń o ww. opisanym charakterze kierowała zespołem nie mniejszym niż 10 osób/pracowników;3) w każdym z co najmniej 3 wydarzeń o ww. opisanym charakterze była odpowiedzialna za działania dotyczące kompleksowych usług cateringowych, a zakres wykonywanych przez nią czynności obejmował co najmniej realizację działań organizacyjnych, obsługi klientów, kontakt z Partnerami i Podwykonawcami;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-29
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym.
Dodano: 2024-04-25 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania).
Dodano: 2024-04-22 - Sukcesywna usługa cateringowa z zakresu przygotowania, dostarczania i podawania posiłków na spotkania oraz różne eventy organizowane przez komórki organizacyjne Ministerstwa Cyfryzacji
Dodano: 2024-04-22 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych, transportowych oraz wynajmu sal szkoleniowych
Dodano: 2024-04-15 - Usługa kompleksowej obsługi kulinarnej polskiego stoiska narodowego podczas targów Food & Hotel Asia 2024 odbywających się w terminie 23-26 kwietnia 2024 r. w Singapurze
Dodano: 2024-04-04 - Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
Dodano: 2024-03-29 - Świadczenie usług gastronomicznych oraz cateringowych na terenie Ośrodka w Rucianem – Nidzie wraz z prawem opcji
Dodano: 2024-03-27 - Usługa cateringowa związaną z organizacją spotkania wielkanocnego oraz wigilijnego dla pracowników Oddziału Regionalnego Agencji Mienia Wojskowego w Poznaniu
Dodano: 2024-03-18 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków profilaktyczno – regeneracyjnych dla pracowników Sekcji Terenów Zielonych I Transportu PW
Dodano: 2024-02-27 - Usługi przygotowywania i wydawania w lokalu gastronomicznym Wykonawcy gorących posiłków dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Wawer m. st. Warszawy
Dodano: 2024-02-22