Przetargi.pl
II przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę mięsa i wędlin

Gminny Ośrodek Rekreacji ogłasza przetarg

  • Adres: 42-622 Świerklaniec, ul. Parkowa 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 2844330 , fax. 32 2844490
  • Data zamieszczenia: 2012-12-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Rekreacji
    ul. Parkowa 30 30
    42-622 Świerklaniec, woj. śląskie
    tel. 32 2844330, fax. 32 2844490
    REGON: 24176600800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.palackawalera.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowy zakład budżetowy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    II przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin : Frankfuterki-(100 g otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 80 kg Karkówka -250 kg Schab bez kości -350 kg Filet z indyka -80 kg Ćwiartka z kurczaka -80 kg Kaczka -100 kg Kiełbasa śląska (100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa) -100 kg Rolada -50kg Boczek parzony -100 kg Słonina wieprzowa mielona - 50 kg Filet z kurczaka - 350 kg Boczek wędzony - 200 kg Wątroba wieprzowa -10 kg Rostbef wołowy - 150 kg Polędwica wołowa - 80 kg Udziec cielęcy - 150 kg Ogonówka wędzona -10 kg Szynka wieprzowa bez kości - 50 kg Boczek surowy - 20 kg Udka z kaczki - 100 kg Krupniok - 20 kg Zrazowa górna - 350 kg Kiełbasa toruńska krótka (szt. od 120 g do 150 g) 100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa - 30 kg Polędwiczka wieprzowa -300 kg Żeberka wieprzowe pasy -50 kg Podudzie drobiowe -50 kg Ozory wieprzowe -10 kg Polędwica cielęca - 60 kg Udziec wołowy - 300 kg Kurczak - 150 kg Pałki z kurczaka - 50 kg Kabanosy (100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 10 kg Łopatka cielęca - 10 kg Ozor wołowy - 50 kg Kabanos podsuszany (100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 5 kg Wątroba drobiowa - 15 kg Łopatka wieprzowa - 50 kg Polędwica sopocka (100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa) - 100 kg Szynka konserwowa ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 80 g mięsa) - 50 kg Szynka gotowana wędzona(100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa)-15 kg Salami ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 50 kg Salceson - 5kg Polędwica cygańska (100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa) - 10 kg Baleron gotowany ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa) - 5 kg Bułczanka - 5 kg Filet z kaczki - 25 kg Udziec z sarny - 30 kg Mięso gulaszowe z dzika - 20 kg Szynka z dzika - 10 kg Comber z jelenia - 15 kg Bażant - 5 kg Tuszka z królika - 5 kg Comber z królika - 5 kg Udka z królika - 5 kg Wątroba cielęca - 5kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.palackawalera.pl , www.swierklaniec.i-gmina.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach