Przetargi.pl
Hotelarską usługę noclegową na potrzeby Działu międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej.

Politechnika Gdańska ogłasza przetarg

  • Adres: 80233 Gdańsk, ul. Narutowicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 583 472 400 , fax. 583 472 913
  • Data zamieszczenia: 2016-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska
    ul. Narutowicza 42686
    80233 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 583 472 400, fax. 583 472 913
    REGON: 162000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Hotelarską usługę noclegową na potrzeby Działu międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelowych z wyżywieniem (śniadania i obiadokolacje) oraz najem sali konferencyjnej w ramach wyjazdowego spotkania integracyjnego studentów Erasmus Student Network Gdańsk. 2. Opis przedmiotu zamówienia: a) Zamawiający wymaga, aby świadczenie usług odbyło się na terenie województwa pomorskiego, ale poza granicami administracyjnymi Trójmiasta. b) Zamawiający wymaga zakwaterowania 45 osób w pokojach 2-, 3-, 4- lub 5–osobowych (wyposażonych w pojedyncze łóżka) z ogrzewaniem, z łazienką, z całodobowym dostępem do zimnej i ciepłej wody. c) Zamawiający wymaga, aby sala konferencyjna była ogrzewana i wyposażona w krzesła w ilości 45 szt. oraz tyle stołów, by zmieściło się przy nich 45 osób. d) Zamawiający wymaga, by śniadania były podane w formie szwedzkiego stołu (bufetu): minimum chleb, ser, szynka, warzywa, masło, herbata, kawa. e) Na obiadokolację mają być podane: zupa (min. 350 ml), drugie danie (mięso min. 100 gr, ziemniaki min. 200 gr, surówka min. 80 gr, kompot min. 200 ml). f) Spośród 45 dań 40 ma być niewegetariańskich, 5 – analogicznych wegetariańskich. g) Zamawiający wymaga, żeby podczas pobytu gości podano dwie różne obiadokolacje. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55100000-1

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach