Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 42-600 Tarnowskie Góry, ul. Opolska 17/A
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3927500 , fax. 032 3824920
- Data zamieszczenia: 2009-08-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Opolska 17/A 17/A
42-600 Tarnowskie Góry, woj. śląskie
tel. 032 3927500, fax. 032 3824920
REGON: 00031988800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Grupa 151 PRODUKTY ZWIERZECE, MIĘSO I PRODUKTY MIESNE Grupa 154 TŁUSZCZE POCHODZENIA ROSLINNEGO I ZWIERZĘCEGO - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ I: 1. Kiełbasa biała parzona 15131133-6 1500 kg 2. Kiełbasa kminkowa 15131133-6 1300 kg 3. Kiełbasa mortadela 15131133-6 1300 kg 4. Kiełbasa parówkowa 15131133-6 1300 kg 5. Kiełbasa śląska 15131133-6 4100 kg 6.Kiełbasa Senatorska 15131133-6 200kg 7.Kiełbasa Żywiecka drobiowa 15131500-0 200kg 8. Lunchmid 15131133-6 1500 kg 9.Parówka cielęca 15131600-1 200 kg 10.Pasztetowa 15131310- 1 000 kg 11 Frankfuterki parzone drobiowe15131310-1 200 kg 12.Pieczeń z indyka 15131500-0 200 kg 13.Polędwica drobiowa 15131500-0 200 kg 14.Salceson biały 15131700-2 1400 kg 15.Słonina wędzona 15412100-0 600 kg 16.Szynka drobiowa 15131500-0 200kg 17.Szynkowa wołowa 15131132-9 200kg 18.Wątroba wieprzowa 15114000-0 1200 kg 19.Mielonka wieprzowa 15131133-6 1500 kg 20.Smalec wieprzowy baton/kostka 15412100-0 600 kg 21.Korpusy z kurczaka 15112210-1 1700 kg 22.Kurczak świeży 15112100-7 1400 kg 23.Udko z kurczaka 15112210-1 600 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą się ubiegać oferenci, nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 prawa zamówień publicznych, spełniający postanowienia art. 22 ust. 1 pkt. 1-4 oraz posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz spełniający warunki określone w niniejszej specyfikacji. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia- nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę zamówienia składają się następujące dokumenty i załączniki: -złożony i wypełniony formularz ofertowy załączniki Nr 1 -złożone i podpisane Oświadczenie załącznik Nr 2 -złożony i podpisany, parafowany wzór umowy załącznik Nr 3 Ocena nastąpi na zasadzie spełnia-nie spełnia. Zamawiający nie żąda dostarczenia innych dokumentów od Wykonawcy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11