Jednostka Wojskowa Nr 1189 ogłasza przetarg
- Adres: 85-915 Bydgoszcz, ul. Powstańców Warszawy 2
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 48-52 378 16 40 , fax. 48-52 378 12 34
- Data zamieszczenia: 2013-10-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa Nr 1189
ul. Powstańców Warszawy 2 2
85-915 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 48-52 378 16 40, fax. 48-52 378 12 34
REGON: 09317109000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.1blog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Drób, wędliny z drobiu i jajka - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa drobiu, wędlin drobiowych oraz jajek. Miejsce dostaw i ilości w poszczególnych częściach zamówienia: 1. Pierwsza : drób 3900 kg ; siedziba zamawiającego. 2. Druga : wędliny drobiowe 800 kg; siedziba zamawiającego. 3. Trzecia : jajka 6000 szt.; siedziba zamawiającego. 4. Czwarta : drób 570 kg; JW.1198 Glewice woj. zachodnio-pomorskie 5. Piąta : wędliny drobiowe 150 kg; JW.1198 Glewice woj. zachodnio-pomorskie 6. Szósta : jajka 960 szt.; JW.1198 Glewice woj. zachodnio-pomorskie Częstotliwość dostaw poszczególnych części zamówienia: I i II część : 3 razy w tygodniu w poniedziałek, środę i piątek - w godz. 7.00 - 11.00 III część : 1 raz na 2 tygodnie w piątek w godz. 07.00 do 11.00 IV i V część : 1 raz w tygodniu we wtorek - w godz. 07.00 - 11.00 VI część :1 raz na 2 tygodnie w piątek w godz. 07.00 - 11.00. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1blog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-06/2016)
Dodano: 2016-05-18 - Mięso drobiowe
Dodano: 2016-01-18 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-11/2015)
Dodano: 2015-11-16 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-11-10 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-09-29 - Mięso drobiowe
Dodano: 2015-05-04 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (znak sprawy: MJ.AZ.2420-03/2015)
Dodano: 2015-04-16 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-28 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-13/2014)
Dodano: 2014-10-15