Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 64610 Rogoźno, ul. Nowa
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 67 261 75 08 , fax. 67 261 70 77
- Data zamieszczenia: 2016-11-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Nowa 4
64610 Rogoźno, woj. wielkopolskie
tel. 67 261 75 08, fax. 67 261 70 77
REGON: 461401200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dożywianie zbiorowe mieszkańców Gminy Rogoźno w 2017 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zadania jest świadczenie usługi żywienia zbiorowego mieszkańców Gminy Rogoźno zgodnie z ustawą o Pomocy Społecznej z dnia 12 marca 2004 r. i Rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 7 lutego 2006 r. w sprawie realizacji programu wieloletniego „Pomoc państwa w zakresie dożywiania „ Dz. U. z 2012 r. poz. 1402 ze zm. Wykonawca zobowiązuje się do wykonania usługi żywienia zbiorowego zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami, a polegającej na przygotowaniu i wydaniu posiłku o odpowiednio zbilansowanej wartości kalorycznej i odżywczej, zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia. Posiłek składać się będzie z jednego dania gorącego. Zamawiający informuje, że w 2015 i 2016 roku dożywianiem objętych było 150 osób. Zamawiający zastrzega sobie, że ilość osób objęta dożywianiem wskazana w SIWZ jest ilością szacunkową, służącą jedynie do skalkulowania ceny jednostkowej oferty, a usługa będzie realizowana w ramach bieżących potrzeb i możliwości finansowych Zamawiającego. Wykonawcy będzie przysługiwało wynagrodzenie wyłącznie za faktycznie wydane ilości gorących posiłków obiadowych jednodaniowych. Wykonawca zapewnia przygotowanie, porcjowanie oraz konsumpcję gorących posiłków obiadowych jednodaniowych w wyznaczonym przez Wykonawcę lokalu usytuowanym na terenie miasta Rogoźno. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca zapewnił odpowiednie warunki lokalowe umożliwiające spożycie gorącego posiłku w szczególności: miejsca siedzące przy stoliku, możliwość odwieszenia odzieży wierzchniej, możliwość dostępu (bezpłatnie) do pomieszczeń z bieżącą wodą i toaletą. Lokal przeznaczony na świadczenie przedmiotowych usług powinien umożliwić spożycie posiłków minimum 40 osobom jednocześnie. Wykonawca zapewni Zamawiającemu lokal niezbędny dla potrzeb realizacji zadania. Lokal spełniać ma wymogi i warunki sanitarno-epidemiologiczne, w zakresie żywienia zbiorowego. Oraz przepisy ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tj. Dz. U. Z 2015 r. poz. 594) o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Umożliwić osobą objętym dożywianiem możliwość odbioru przygotowanych posiłków celem konsumpcji ich na miejscu bądź, jeśli wyrażą taką wolę odebrać posiłek na wynos. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług dostarczania i podawania posiłków (catering) w ramach organizowanych przez Zamawiającego wydarzeń przez okres 12 miesięcy ... dla WARP Sp. z o.o.
Dodano: 2024-07-11 - Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego-Wydział Nauk Społecznych
Dodano: 2024-06-07 - Wykonanie usług cateringowych na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego
Dodano: 2024-05-17 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-03-16 - kompleksowa organizację konferencji promującej projekt pn.: „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego, uczenia...
Dodano: 2024-03-16 - Świadczenie usług cateringowych dla celów spotkań w układzie zadaniowym w miesiącu marcu 2024 r.
Dodano: 2024-02-22 - Świadczenie usługi cateringowej podczas koncertu Dumni z Wielkopolski z okazji Jubileuszu Samorządu Województwa Wielkopolskiego
Dodano: 2024-02-20 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-02-12 - Świadczenie usług restauracyjnych w trakcie spotkania w miejscowości Warszawa w dniu 7 marca 2024 r.
Dodano: 2024-02-08 - „Kompleksowe usługi gastronomiczne na potrzeby restauracji i hotelu Ośrodka Naukowo-Dydaktycznego w Zielonce”
Dodano: 2024-02-01