Przetargi.pl
Dożywianie osób w szkołach i stołówkach na terenie Gminy Kuryłówka

Urząd Gminy Kuryłówka ogłasza przetarg

  • Adres: 37-303 Kuryłówka, Kuryłówka 527
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 017 2438010 , fax. 017 2426994
  • Data zamieszczenia: 2012-04-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy Kuryłówka
    Kuryłówka 527 527
    37-303 Kuryłówka, woj. podkarpackie
    tel. 017 2438010, fax. 017 2426994
    REGON: 00054409490969
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kurylowka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dożywianie osób w szkołach i stołówkach na terenie Gminy Kuryłówka
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    WARUNKI OGÓLNE: Dowóz posiłków do szkół i do osób starszych, samotnych, niepełnosprawnych Wykonawca wykona we własnym zakresie zgodnie z ilościami i w godzinach wskazanych w SIWZ. Posiłki mają być jednodaniowe, dostarczane i transportowane w naczyniach spełniających standardy dotyczące przepisów żywienia zbiorowego. Dostarczanie posiłków w odpowiednich termosach transportowych (przystosowanych do transportu żywności - atesty), porcjowane. Wykonawca odpowiada za przygotowanie prób żywieniowych dla celów kontroli Sanepid: bezpłatne dostarczanie materiałów. Kary za nie przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych ponosić będzie Wykonawca, z którym zostanie zawarta umowa. Wykonawca może powierzyć część zadania podwykonawcom, należy jednak złożyć odpowiednio wypełniony dokument zgodnie z wykazem pkt. 5. PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW: Wykonawca zobowiązany jest do prowadzenia produkcji i dostawy posiłków z zachowaniem zasad systemu HACCP, czyli Zasad Dobrej Praktyki Higienicznej oraz Zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej. Miesięczny jadłospis powinien być urozmaicony, uwzględniający sezonowość surowców, a dzienny zestaw produktów winien gwarantować pełnowartościowe posiłki o odpowiedniej wartości energetycznej i odżywczej oraz wysokich walorach smakowych. Posiłki przygotowywane w przynajmniej 50% w jadłospisie dekadowym na bazie lub z dodatkiem mięsa, wędliny lub kości z mięsem. Przewaga dań drugich - min. 6 w dekadzie. HARMONOGRAM: Posiłki dostarczane do szkół w dni nauki szkolnej. Godz. 9.30 - Szkoła w Brzyskiej Woli - 21 osób, Godz. 10.00 - Szkoła w Kulnie - 1 osób Godz. 11.00 - Zespół Szkół w Dąbrowicy - 53 osób Godz. 11.00 - Zespół Szkół w Kuryłówce - 58 osób INNE UWAGI: Godz. 10.30 - 10 osób samotnych, niepełnosprawnych - dowóz do domów: Wólka Łamana - 1 Kulno - 2 Tarnawiec - 2 Brzyska Wola - 3 Kuryłówka - 2 UŚREDNIONA LICZBA DNI NAUKI W ROKU - 180
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kurylowka.biuletyn.net
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach