Urząd Gminy Kuryłówka ogłasza przetarg
- Adres: 37-303 Kuryłówka, Kuryłówka 527
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 2438010 , fax. 017 2426994
- Data zamieszczenia: 2012-04-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy Kuryłówka
Kuryłówka 527 527
37-303 Kuryłówka, woj. podkarpackie
tel. 017 2438010, fax. 017 2426994
REGON: 00054409490969 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kurylowka.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dożywianie osób w szkołach i stołówkach na terenie Gminy Kuryłówka - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
WARUNKI OGÓLNE: Dowóz posiłków do szkół i do osób starszych, samotnych, niepełnosprawnych Wykonawca wykona we własnym zakresie zgodnie z ilościami i w godzinach wskazanych w SIWZ. Posiłki mają być jednodaniowe, dostarczane i transportowane w naczyniach spełniających standardy dotyczące przepisów żywienia zbiorowego. Dostarczanie posiłków w odpowiednich termosach transportowych (przystosowanych do transportu żywności - atesty), porcjowane. Wykonawca odpowiada za przygotowanie prób żywieniowych dla celów kontroli Sanepid: bezpłatne dostarczanie materiałów. Kary za nie przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych ponosić będzie Wykonawca, z którym zostanie zawarta umowa. Wykonawca może powierzyć część zadania podwykonawcom, należy jednak złożyć odpowiednio wypełniony dokument zgodnie z wykazem pkt. 5. PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW: Wykonawca zobowiązany jest do prowadzenia produkcji i dostawy posiłków z zachowaniem zasad systemu HACCP, czyli Zasad Dobrej Praktyki Higienicznej oraz Zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej. Miesięczny jadłospis powinien być urozmaicony, uwzględniający sezonowość surowców, a dzienny zestaw produktów winien gwarantować pełnowartościowe posiłki o odpowiedniej wartości energetycznej i odżywczej oraz wysokich walorach smakowych. Posiłki przygotowywane w przynajmniej 50% w jadłospisie dekadowym na bazie lub z dodatkiem mięsa, wędliny lub kości z mięsem. Przewaga dań drugich - min. 6 w dekadzie. HARMONOGRAM: Posiłki dostarczane do szkół w dni nauki szkolnej. Godz. 9.30 - Szkoła w Brzyskiej Woli - 21 osób, Godz. 10.00 - Szkoła w Kulnie - 1 osób Godz. 11.00 - Zespół Szkół w Dąbrowicy - 53 osób Godz. 11.00 - Zespół Szkół w Kuryłówce - 58 osób INNE UWAGI: Godz. 10.30 - 10 osób samotnych, niepełnosprawnych - dowóz do domów: Wólka Łamana - 1 Kulno - 2 Tarnawiec - 2 Brzyska Wola - 3 Kuryłówka - 2 UŚREDNIONA LICZBA DNI NAUKI W ROKU - 180 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kurylowka.biuletyn.net
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dożywianie dzieci w przedszkolach i szkołach oraz innych osób potrzebujących wsparcia w formie dożywiania na terenie gminy Kuryłówka. w latach 2016-2019
Dodano: 2016-07-19 - Dożywianie dzieci w szkołach oraz klientów Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nowej Sarzynie z terenu Gminy Nowa Sarzyna.
Dodano: 2015-12-03 - Obsługa hotelowo-restauracyjna XIII Międzynarodowej Konferencji Naukowej nt. Edukacja-Technika-Informatyka w Rzeszowie w dn. 21-23.09.2015r.
Dodano: 2015-07-03 - Wykonanie usługi cateringu podczas konferencji podsumowującej wprowadzenie innowacyjnego programu realizowanej w ramach projektu Być przedsiębiorczym - nauka przez praktykę
Dodano: 2015-06-02 - Obsługa cateringowa dla uczniów ZS uczestniczących w kursach w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-10-06 - Usługa hotelowo-restauracyjna podczas IV Ogólnopolskiego Sympozjum Naukowego Badania nad sztuką sakralną XIX i XX w. Mesjanizm polski i martyrologia narodowa organizowanym w dniach 16-17 października 2014r.
Dodano: 2014-08-27 - Organizacja 8 - dniowego obozu szkoleniowo - integracyjnego z nauką języka obcego w Wierchomli lub okolicy dla niepełnosprawnych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego i wolontariatu UR w terminie 07-14.09.2014r
Dodano: 2014-07-29 - Usługa hotelowo-gastronomiczna konferencji naukowej Edukacja - Technika - Informatyka w Rzeszowie w dn. 23-24 września 2014r.
Dodano: 2014-07-10 - Obsługa cateringowa dla uczniów ZS uczestniczących w kursach i zajęciach pozalekcyjnych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-05-23 - Obsługa hotelowo-gastronomiczna konferencji naukowej Polityka bezpieczeństwa w świetle uwarunkowań politycznych, gospodarczych i społecznych w Rzeszowie w dn. 10-11 czerwca 2014r.
Dodano: 2014-05-13