Przetargi.pl
Dożywianie dzieci w szkołach podstawowych i gimnazjum z terenu gminy Rościszewo w formie kanapk

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rościszewie ogłasza przetarg

  • Adres: 09-204 Rościszewo, Ul. Armii Krajowej 13
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 24 276 40 83 , fax. 24 276 40 79
  • Data zamieszczenia: 2014-12-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rościszewie
    Ul. Armii Krajowej 13 13
    09-204 Rościszewo, woj. mazowieckie
    tel. 24 276 40 83, fax. 24 276 40 79
    REGON: 61000658800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dożywianie dzieci w szkołach podstawowych i gimnazjum z terenu gminy Rościszewo w formie kanapk
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot Zamówienia obejmuje świadczenie usług w zakresie sporządzania kanapki wraz z dostarczeniem do niżej wymienionych szkół w następujących ilościach; - Szkoła Podstawowa w Rościszewie 60 szt. - Gimnazjum w Rościszewie 41 szt. - Szkoła Podstawowa w Łukomiu 26 szt. Ogółem: 127 szt. 2. Łącznie dożywianiem objętych zostanie 127 dzieci z tereny gminy Rościszewo w dniach zajęć szkolnych. 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości dostarczanych posiłków w zależności od faktycznie istniejących potrzeb. 4. Posiłek musi być dostarczony do szkoły najpóźniej przed rozpoczęciem długiej przerwy lekcyjnej i wydany w czasie dużej przerwy lekcyjnej - godziny przerw należy uzgodnić z Dyrektorami szkół. 5. Jednorazowa cena posiłku brutto powinna zawierać koszt wsadu, sporządzenia, opakowania i dostarczenia do szkoły i wydania uczniom. 6. Posiłek powinien być przygotowany z zasadami racjonalnego żywienia. 7. Za jakość posiłku i fachowość usług odpowiada wykonawca. 8. W skład kanapki powinno wchodzić 8.1. Bułka zwykła minimum - 100 g 8.2. Masło extra - 15 g 8.3. Wędlina - 40 g - szynka wieprzowa, baleron, polędwica, ser królewski (ser królewski - raz w tygodniu) (z wyłączeniem mielonek i konserw mięsnych oraz zawierających w składzie warzyw i pieczarek) 8.4. Warzywa - poniedziałek - sałata, wtorek - pomidor, środa - ogórek kwaszony, czwartek - ogórek zielony, (warzywa powinny zajmować minimum 2/3 powierzchni bułki krojone w plasterki) 9. W Piątki zamiast kanapki - słodka bułka lub pączek.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555240009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający w powyższym postępowaniu nie będzie żądał wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie zawodowe
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rosciszewo.bip.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach