Przetargi.pl
Dożywianie dzieci i młodzieży szkolnej na terenie gminy Brodnica w 2011 roku

Urząd Gminy Brodnica ogłasza przetarg

  • Adres: 87-300 Brodnica, ul. Zamkowa 13 A
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 056 4984056 w. 36 , fax. 056 4982806
  • Data zamieszczenia: 2010-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy Brodnica
    ul. Zamkowa 13 A 13 A
    87-300 Brodnica, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 056 4984056 w. 36, fax. 056 4982806
    REGON: 00053423300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.brodnica.ug.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dożywianie dzieci i młodzieży szkolnej na terenie gminy Brodnica w 2011 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Dożywianie dzieci i młodzieży w: - Szkole Podstawowej w Gortatowie; - Szkole Podstawowej w Gorczenicy; - Filialnej Szkole Podstawowej w Cielętach; - Gimnazjum w Szczuce, polegające na przygotowaniu i dowiezieniu ciepłych obiadów jednodaniowych dla około 115 uczniów w/w. szkół. Zamawiający zastrzega sobie, że ilość osób korzystających z posiłków może się zmienić w trakcie obowiązywania umowy i o każdej zmianie każdorazowo informować będą dyrektorzy szkół. Ponadto Zamawiający wymaga co najmniej 2 razy w tygodniu posiłku w postaci drugiego dania. Żywienie dzieci i młodzieży odbywać się będzie od poniedziałku do piątku w dni nauki szkolnej w okresie od 01.01.2011 r. do 31.12.2011 r. Posiłki powinny być dostarczane do szkół w godz. od 10.30 - 12.30 (po dokładniejszym ustaleniu z Dyrekcją szkół, w czasie przerw lekcyjnych) własnym transportem w specjalistycznych pojemnikach. Wykonawca zobowiązuje się także do dostarczania posiłków wraz ze swoimi naczyniami i sztućcami wielokrotnego użytku (z wyłączeniem naczyń blaszanych). Obowiązkiem Wykonawcy jest dokładne mycie i dezynfekowanie naczyń. Wykonawca zobowiązuje się przygotowywać posiłki zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi. Przygotowane posiłki muszą być wykonane ze świeżych artykułów spożywczych, posiadających aktualne terminy ważności. Zamawiający zastrzega sobie każdorazowo wgląd do jadłospisów dziennych. Wykonawca zapewnia bezpieczeństwo żywionych w czasie wydawania posiłków oraz dba o czystość, ład i porządek w pomieszczeniu, w którym będą wydawane obiady. Obowiązkiem Wykonawcy jest pobieranie i przechowywanie próbek pokarmowych ze wszystkich przygotowanych i dostarczonych posiłków, każdego dnia przez okres 72 godzin z oznaczeniem daty, godziny, zawartości próbki pokarmowej z podpisem osoby odpowiedzialnej za pobieranie tych próbek.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.brodnica.ug.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach