Przetargi.pl
Dostawy żywnościowe z grupy 151 - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 41-200 Sosnowiec, ul. Radocha 25
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2925501 , fax. 032 2924877
  • Data zamieszczenia: 2011-09-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Radocha 25 25
    41-200 Sosnowiec, woj. śląskie
    tel. 032 2925501, fax. 032 2924877
    REGON: 00031987100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy żywnościowe z grupy 151 - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    GRUPA I Lp. Nazwa Jm Szacunkowe roczne zapotrzebowanie 1. Kiełbasa żywiecka KG 100 2. Kaszanka KG 700 3. Kiełbasa kanapkowa KG 350 4. Kiełbasa czosnkowa KG 600 5. Kiełbasa mortadela KG 700 6. Kiełbasa szynkowa KG 60 7. Kiełbasa śląska KG 120 8. Kiełbasa serwolatka KG 600 9. Kiełbasa zwyczajna KG 1500 10. Kiełbasa Toruńska KG 450 11. Szynka mielona KG 600 12. Baton szynki prasowanej KG 100 13. Parówki wieprzowe KG 700 14. Pasztetowa KG 450 15. Pieczeń rzymska blok KG 300 16. Salceson KG 450 17. Parówki śląskie - cienkie KG 350 18. Winerki KG 400 19. Kiełbasa Senatorska KG 200 20. Szynka dębicka KG 100 21. Polędwica drobiowa KG 100 22. Kiełbasa drobiowa Śląska KG 100 23. Szynkówka drobiowa KG 100 24. Mortadela drobiowa KG 100 25. Parówki drobiowe KG 100 26. Szynka drobiowa blok KG 100 27. Kiełbasa żywiecka drobiowa KG 100 28. Przysmak drobiowy blok KG 100 29. Serdelki drobiowe KG 100 GRUPA II Lp. Nazwa Jm Szacunkowe roczne zapotrzebowanie 1. Mięso woł. gulaszowe KG 1500 2. Mięso woł. pieczeniowe KG 70 3. Boczek wędzony KG 250 4. Mięso wieprzowe KG 1300 5. Wątroba wieprzowa KG 500 6. Karkówka wieprz. z kością KG 250 7. Mięso wołowe rosołowe KG 900 8. Słonina KG 250 GRUPA III Lp. Nazwa Jm Szacunkowe roczne zapotrzebowanie 1. Kurczak świeży KG 200 2. Udko z kurczaka KG 130 3. Kura mięsna KG 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach