Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg
- Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
- Data zamieszczenia: 2013-09-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
Rynek 8 8
85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
REGON: 00031961200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy ziemniaków - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy ziemniaków: ziemniaki jadalne: 70 000 kg, CPV 03212100-1, PN-75/R-74450 2. Wymagania: Ziemniaki nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Towar musi być o dobrym smaku, dostarczany w stanie nieuszkodzonym i niezabrudzonym. 3. Ilość szacunkowa ziemniaków może ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczne ilości zamawianych artykułów będą wynikały z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 4. Warunki szczegółowe dostaw: 1) Dostawy ziemniaków będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 2) Wykonawca dostarczać będzie ziemniaki własnym transportem, na swój koszt. 3) Transport do siedziby Zamawiającego powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 4) Dopuszczalne opakowania transportowe: worki 10-30 kg. 5) Zamawiający przewiduje realizację zamówień cyklicznie, z częstotliwością co 2 tygodnie. 6) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 7) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Upust
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy ziemniaków, znak sprawy 15/Ż/2016
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, konserwowanych, przetworzonych i mrożonych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2016-02-10 - Dostawy ziemniaków
Dodano: 2015-09-09 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, konserwowanych, przetworzonych, mrożonych, dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2015-02-19 - dostawy ziemniaków i warzyw
Dodano: 2014-09-16 - Dostawy ziemniaków dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2014-09-10 - DOSTAWA WARZYW ŚWIEŻYCH I OWOCÓW W ROKU 2015 (magazyny: w Grudziądzu, Grupie, Chełmnie i Brodnicy) - sprawa nr 76/2014
Dodano: 2014-08-12 - Dostawy ziemników jadalnych wczesnych do Zakładu Karnego w Potulicach (znak sprawy 11/2014)
Dodano: 2014-06-09 - Dostawa warzyw i owoców świeżych, konserwowanych, przetworzonych, mrożonych, dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2014-02-19 - Dostawy warzyw - ziemniaki na potrzeby Aresztu Śledczego w Bydgoszczy (znak sprawy: 30/Ż/2013)
Dodano: 2013-11-07