Dom Pomocy Społecznej w Borówku ogłasza przetarg
- Adres: 99-423 Bielawy, Borówek 56
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 046 8392114 , fax. 046 8392114
- Data zamieszczenia: 2009-09-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Borówku
Borówek 56 56
99-423 Bielawy, woj. łódzkie
tel. 046 8392114, fax. 046 8392114
REGON: 00031043300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny dla Domu Pomocy Społecznej w Borówku wg kodu CPV: 15131130-5, 15131120-2, 15111000-0 Wspólnego Słownika Zamówień o asortymentach: - parówka drobiowa - 250 kg, - parówka wiedeńska - 250 kg, - mortadela - 240 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu podwawelska - 170 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu krakowska - 500 kg, - szynka piwna - 100 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu zwyczajna - 400 kg, - kiełbasa czosnkowa - 170 kg, - kiełbasa biała surowa - 15 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona - gilowa/holenderska - 100 kg, - baleron wieprzowy wędzony - 100 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu szynkowa/szynka kanapkowa - 30 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu wiejska - 40 kg, - baleron z indyka - 120 kg, - wędzonki - szynka gotowana - 50 kg, - ogonówka - 60 kg, - wędzonka chłopska - 100 kg, - wieprzowina w galarecie - 100 kg, - wyroby prasowane typu szynka tyrolska - 200 kg, - zapiekanka drobiowa - 160 kg, - szynka drobiowa - 240 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu żywiecka - 200 kg, - polędwica drobiowa - 240 kg, - polędwiczka z warzywami - 170 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu zielonogórska - 300 kg, - kaszanka - 300 kg, - salceson wątrobowy - 120 kg, - salceson włoski - 300 kg, - pasztet domowy - 340 kg, - pasztetowa (pasztetowa kremowa) - 250 kg, - pieczeń drobiowa - 180 kg, - pieczeń rzymska - 180 kg, - pieczeń mortadelowa - 120 kg, - kurczak faszerowany - 200 kg, - boczek wędzony bez żeberek - 200 kg, - wołowina (ćwierci wołowe) - 360 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego mogą brać udział Wykonawcy: - spełniający wymogi wyszczególnione w przepisach art. 22 ust. 1 ustawy pzp, - niepodlegający wykluczeniu na podstawie przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy pzp, - spełniajacy wymogi zawarte w SIWZ. Ocena spełnienia w/w warunków będzie dokonywana wg zasady spełnia/nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy) złożone w oryginale lub jako odpis pełnomocnictwa poświadczony za zgodność z oryginałem przez notariusza. 3. Oświadczenie z art. 22 i 24 ustawy. 4.Oświadczenie o niekaralności. 5.Decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotycząca możliwości produkcji lub obrotu produktem spożywczym będącym przedmiotem zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiat.lowicz.pl Jednostki organizacyjne powiatu - Dom Pomocy Społecznej w Borówku.
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy wędlin i mięsa do Zakładu Karnego w Łowiczu
Dodano: 2013-03-20 - Dostawy mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin
Dodano: 2012-07-26 - Dostawy wędlin i mięsa do Zakładu Karnego w Łowiczu
Dodano: 2012-03-12 - Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Nr 3 im. Jana Brzechwy w Sieradzu w ramach projektu Przedszkola równych szans, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2011-08-19 - Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Nr 15 w Sieradzu w ramach projektu Przedszkola równych szans, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2011-08-19 - Dostawy mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin
Dodano: 2011-07-28 - Dostawy wędlin i mięsa do Zakładu Karnego w Łowiczu
Dodano: 2011-02-25 - Dostawy wędlin, produktów wędliniarskich oraz wołowiny
Dodano: 2010-10-05 - Dostawy wędlin, mięsa i drobiu do Zakładu Karnego w Łowiczu
Dodano: 2010-03-10 - Dostawa mięsa i wędlin w 2009/2010r.
Dodano: 2009-09-23