Przetargi.pl
Dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny

Dom Pomocy Społecznej w Borówku ogłasza przetarg

  • Adres: 99-423 Bielawy, Borówek 56
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 046 8392114 , fax. 046 8392114
  • Data zamieszczenia: 2009-09-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Borówku
    Borówek 56 56
    99-423 Bielawy, woj. łódzkie
    tel. 046 8392114, fax. 046 8392114
    REGON: 00031043300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny dla Domu Pomocy Społecznej w Borówku wg kodu CPV: 15131130-5, 15131120-2, 15111000-0 Wspólnego Słownika Zamówień o asortymentach: - parówka drobiowa - 250 kg, - parówka wiedeńska - 250 kg, - mortadela - 240 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu podwawelska - 170 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu krakowska - 500 kg, - szynka piwna - 100 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu zwyczajna - 400 kg, - kiełbasa czosnkowa - 170 kg, - kiełbasa biała surowa - 15 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona - gilowa/holenderska - 100 kg, - baleron wieprzowy wędzony - 100 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu szynkowa/szynka kanapkowa - 30 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu wiejska - 40 kg, - baleron z indyka - 120 kg, - wędzonki - szynka gotowana - 50 kg, - ogonówka - 60 kg, - wędzonka chłopska - 100 kg, - wieprzowina w galarecie - 100 kg, - wyroby prasowane typu szynka tyrolska - 200 kg, - zapiekanka drobiowa - 160 kg, - szynka drobiowa - 240 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu żywiecka - 200 kg, - polędwica drobiowa - 240 kg, - polędwiczka z warzywami - 170 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu zielonogórska - 300 kg, - kaszanka - 300 kg, - salceson wątrobowy - 120 kg, - salceson włoski - 300 kg, - pasztet domowy - 340 kg, - pasztetowa (pasztetowa kremowa) - 250 kg, - pieczeń drobiowa - 180 kg, - pieczeń rzymska - 180 kg, - pieczeń mortadelowa - 120 kg, - kurczak faszerowany - 200 kg, - boczek wędzony bez żeberek - 200 kg, - wołowina (ćwierci wołowe) - 360 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego mogą brać udział Wykonawcy: - spełniający wymogi wyszczególnione w przepisach art. 22 ust. 1 ustawy pzp, - niepodlegający wykluczeniu na podstawie przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy pzp, - spełniajacy wymogi zawarte w SIWZ. Ocena spełnienia w/w warunków będzie dokonywana wg zasady spełnia/nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy) złożone w oryginale lub jako odpis pełnomocnictwa poświadczony za zgodność z oryginałem przez notariusza. 3. Oświadczenie z art. 22 i 24 ustawy. 4.Oświadczenie o niekaralności. 5.Decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotycząca możliwości produkcji lub obrotu produktem spożywczym będącym przedmiotem zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiat.lowicz.pl Jednostki organizacyjne powiatu - Dom Pomocy Społecznej w Borówku.
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach