Przetargi.pl
Dostawy wędlin i mięsa do Zakładu Karnego w Łowiczu

Zakład Karny w Łowiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 99-400 Łowicz, ul. Wiejska 3
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 046 8309740
  • Data zamieszczenia: 2013-03-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łowiczu
    ul. Wiejska 3 3
    99-400 Łowicz, woj. łódzkie
    tel. 046 8309740
    REGON: 00078294200015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin i mięsa do Zakładu Karnego w Łowiczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego wędlin i mięsa w następującym asortymencie i ilościach: Część I - wędliny - według PN - 86_A- 82007, PN-A- 86526: 1995_Az2:2000, Boczek firmowy prasowany - 1 900 kg; Boczek faszerowany - 1 900 kg; Boczek wędzony łuskany - 400 kg; Baleron drobiowy - 2 500 kg; Kaszanka - 2 000kg; kiełbasa drobiowa - 3 000 kg; Kiełbasa kanapkowa drobiowa - 1 400 kg; Kiełbasa biała - 200 kg; Kiełbasa krakowska - 2 200 kg; Kiełbasa litewska - 1 800 kg; Kiełbasa podwawelska - 2 800 kg; Kiełbasa śląska - 2 400 kg; Kiełbasa toruńska - 3 600 kg; Kiełbasa zwyczajna - 4 800 kg; Kiełbasa żywiecka - 1 000 kg; Mielonka wieprzowa - 1 900 kg; Pieczeń myśliwska - 1 900 kg; Pieczeń rzymska - 1 900 kg; Polędwica drobiowa - 350 kg; Polędwica miodowa drobiowa - 350 kg Przysmak szynkowy - 700 kg; Salceson włoski - 1 900 kg; Serdelki drobiowe - 2 200 kg; Szynka mielona drobiowa - 2 500 kg; Szynka wieprzowa gotowana - 1 000 kg; Szynka wołowa - 800 kg; Mortadela - 2 000 kg; Lunchmeat z indyka - 2 200 kg; Część II - mięso - mięso wieprzowe i wołowe według PN-86_A-82002, PN-86_A-82004, PN-88_A-82003 Mięso mielone - 4 600 kg; Mięso wołowe - gulaszowe - 1 400 kg; Łopatka wieprzowa b_k - 390 kg; Szponder - 1 500 kg; Mięso wieprzowe gulaszowe - 1 000 kg; Karkówka wp. b_k - 200 kg Wskazane ilości poszczególnych artykułów są ilościami przewidywanymi, które posłużą do określenia wartości przedmiotu zamówienia wg poszczególnych ofert. W trakcie realizacji zamówienia - faktyczne ilości poszczególnych artykułów mogą odbiegać od określonych powyżej, jednakże łączna wartość realizowanej umowy nie przekroczy wartości określonej ofertą wykonawcy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach