Przetargi.pl
Dostawy wędlin, mięsa i drobiu do Zakładu Karnego w Łowiczu

Zakład Karny w Łowiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 99-400 Łowicz, ul. Wiejska 3
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 046 8309740
  • Data zamieszczenia: 2010-03-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łowiczu
    ul. Wiejska 3 3
    99-400 Łowicz, woj. łódzkie
    tel. 046 8309740
    REGON: 00078294200015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin, mięsa i drobiu do Zakładu Karnego w Łowiczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego wędlin, mięsa i drobiu w następującym asortymencie i ilościach: Grupa I - wędliny - według PN - 86/A- 82007, PN-A- 86526: 1995/Az2:2000, 1)Boczek firmowy prasowany - 1 900 kg; 2)Boczek faszerowany - 1 900 kg; 3)Boczek wędzony łuskany - 400 kg; 4)Baleron drobiowy - 2 500 kg; 5)Kaszanka - 2 000kg; 6)Kiełbasa drobiowa - 3 000 kg; 7)Kiełbasa kanapkowa drobiowa - 1 400 kg; 8)Kiełbasa biała - 200 kg; 9)Kiełbasa krakowska - 2 200 kg; 10)Kiełbasa litewska - 1 800 kg; 11)Kiełbasa podwawelska - 2 800 kg; 12)Kiełbasa śląska - 2 400 kg; 13)Kiełbasa toruńska - 3 600 kg; 14)Kiełbasa zwyczajna - 4 800 kg; 15)Kiełbasa żywiecka - 1 000 kg; 16)Mielonka wieprzowa - 1 900 kg; 17)Pieczeń myśliwska - 1 900 kg; 18)Pieczeń rzymska - 1 900 kg; 19)Polędwica drobiowa - 350 kg; 20)Polędwica miodowa drobiowa - 350 kg 21)Przysmak szynkowy - 700 kg; 22)Salceson włoski - 1 900 kg; 23)Serdelki drobiowe - 2 200 kg; 24)Szynka mielona drobiowa - 2 500 kg; 25)Szynka wieprzowa gotowana - 1 000 kg; 26)Szynka wołowa - 800 kg; 27)Mortadela - 2 000 kg; 28)Lunchmeat z indyka - 2 200 kg; Grupa II - mięso - mięso wieprzowe i wołowe według PN-86/A-82002, PN-86/A-82004, PN-88/A-82003 1)Mięso mielone - 4 600 kg; 2)Mięso wołowe - gulaszowe - 1 400 kg; 3)Łopatka wieprzowa b/k - 390 kg; 4)Szponder - 1 500 kg; 5)Mięso wieprzowe gulaszowe - 1 000 kg; 6)Karkówka wp. b/k - 200 kg Grupa III - drób - według PN-A-86523, PN-A-86524/:1998 1)Kurczak świeży - 150kg; 2)Ćwiartka tylna z kurczaka - 3 900kg; 3)Skrzydełka z kurczaka - 1 500 kg; 4)Żołądki z kurczaka - 3 000 kg; Wskazane ilości poszczególnych artykułów są ilościami przewidywanymi, które posłużą do określenia wartości przedmiotu zamówienia wg poszczególnych ofert. W trakcie realizacji zamówienia - faktyczne ilości poszczególnych artykułów mogą odbiegać od określonych powyżej, jednakże łączna wartość realizowanej umowy nie przekroczy wartości określonej ofertą wykonawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Część I - 3 100 zł (słownie: trzy tysiące sto złotych) Część II - 600 zł (słownie: sześćset złotych) Część III - 400 zł (słownie: czterysta złotych)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach