Przetargi.pl
Dostawy wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 37-732 Medyka, N/N N/N
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 671 57 44 , fax. 0-16 671 53 80
  • Data zamieszczenia: 2013-11-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    N/N N/N N/N
    37-732 Medyka, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 671 57 44, fax. 0-16 671 53 80
    REGON: 00032037700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy, wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I - wędliny, kiełbasy: 1. Kiełbasa zwyczajna wieprzowa w łącznej ilości 2300 kg, 2. Kiełbasa biała w łącznej ilości 650 kg, 3. Mortadela w łącznej ilości 2200 kg, 4. Lencz w łącznej ilości 1400 kg, 5. Pieczeń w łącznej ilości 1300 kg, 6. Parówki drobiowe cienkie w łącznej ilości 700 kg, 7. Serdelki wieprzowe w łącznej ilości 1000 kg, 8. Kiełbasa kanapkowa w łącznej ilości 2000 kg, 9. Kiełbasa szynkowa w łącznej ilości 170 kg, 10. Baleron w łącznej ilości 150 kg, 11. Szynka śniadaniowa w łącznej ilości 180 kg, 12. Kiełbasa krakowska drobiowa w łącznej ilości 120 kg, 13. Szynka drobiowa z warzywami w łącznej ilości 100 kg, 14. Polędwica drobiowa w łącznej ilości 200 kg, 15. Podgardle wędzone w łącznej ilości 350 kg, 16. Boczek wędzony, surowy bez kości w łącznej ilości 150 kg. CZĘŚĆ II - mięso, podroby i smalec: 1. Mięso gulaszowe wieprzowe w łącznej ilości 1600 kg, 2. Mięso gulaszowe wołowe w łącznej ilości 50 kg, 3. Mięso gulaszowe - baranina w łącznej ilości 20 kg, 4. Karkówka wieprzowa bez kości w łącznej ilości 150 kg, 5. Żeberka wieprzowe, świeże w łącznej ilości 100 kg, 6. Flaki wołowe w łącznej ilości 100 kg, 7. Kaszanka w łącznej ilości 650 kg, 8. Salceson wieprzowy, biały w łącznej ilości 550 kg, 9. Pasztetowa wieprzowa w łącznej ilości 400 kg, 10. Smalec w łącznej ilości 200 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawiony jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach