Przetargi.pl
Dostawy wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 37-732 Medyka, N/N N/N
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 671 57 44 , fax. 0-16 671 53 80
  • Data zamieszczenia: 2015-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    N/N N/N N/N
    37-732 Medyka, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 671 57 44, fax. 0-16 671 53 80
    REGON: 00032037700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy wędlin, kiełbas, podrobów, mięsa i smalcu do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I - wędliny, kiełbasy: 1. Kiełbasa zwyczajna wieprzowa 2300 kg, 2. Kiełbasa biała 650 kg, 3. Mortadela 2000 kg, 4. Lencz 1400 kg, 5. Pieczeń 1300 kg, 6. Parówki drobiowe cienkie 700 kg, 7. Serdelki wieprzowe 1000 kg, 8. Kiełbasa kanapkowa 2000 kg, 9. Kiełbasa szynkowa 150 kg, 10. Baleron 120 kg, 11. Szynka śniadaniowa 150 kg, 12. Kiełbasa krakowska drobiowa 250 kg, 13. Szynka drobiowa z warzywami 150 kg, 14. Polędwica drobiowa 200 kg, 15. Kiełbasa parówkowa wieprzowa 1000 kg, 16. Podgardle wędzone 500 kg, 17. Boczek wędzony, surowy bez kości 300 kg. CZĘŚĆ II - mięso, podroby i smalec: 1. Mięso gulaszowe wieprzowe 1600 kg, 2. Mięso gulaszowe wołowe 50 kg, 3. Mięso gulaszowe - baranina 20 kg, 4. Karkówka wieprzowa bez kości 150 kg, 5. Żeberka wieprzowe 100 kg, 6. Flaki wołowe 200 kg, 7. Kaszanka 650 kg, 8. Salceson wieprzowy, biały 550 kg, 9. Pasztetowa wieprzowa 400 kg, 10. Smalec 200 kg. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach