Zakład Opiekuńczo-Leczniczy ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 016 6783038 , fax. 016 6488945
- Data zamieszczenia: 2009-08-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy
ul. Jasińskiego 15 15
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 016 6783038, fax. 016 6488945
REGON: 00029268100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://zolprzemysl.neostrada.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mleczarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy produktów mleczarskich - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki wynikające z art. 22 ust.1 pkt 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych ( tekst jedn. Dz.U. nr 223 z 2007r. poz. 1655 z późn. zm.) oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 - 2 wymienionej ustawy, a także spełniający dodatkowe warunki określone w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
Zamawiający dokona oceny spełniania tych warunków na podstawie złożonych dokumentów. - Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:
1. Wykonawca musi złożyć oświadczenie (wg wzoru stanowiącego zał. nr 1. do SIWZ ), że spełnia warunki wynikające z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 - 2 wymienionej ustawy,
2. Wypełniony i podpisany formularz oferty z wykorzystaniem wzoru stanowiącego zał. nr 2 do SIWZ,
3. Kosztorys ofertowy wg wzoru stanowiącego zał. nr 3 do SIWZ.
4. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Z powyższych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, że profil działania Wykonawcy odpowiada charakterowi usługi będącej przedmiotem zamówienia oraz wskazywać osoby uprawnione do dokonywania czynności prawnych w imieniu Wykonawcy.
5. Aktualną decyzję Państwowej Inspekcji Sanitarnej na prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie produkcji i/lub obrotu artykułami spożywczymi objętymi postępowaniem przetargowym,
6. Aktualną decyzję Państwowej Inspekcji Sanitarnej o spełnianiu wymagań higieniczno - sanitarnych środków transportu, którymi dostarczane będą artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia ,
7. Dokumenty winny być złożone w formie oryginału lub kopii poświadczonej /za zgodność z oryginałem/ przez Wykonawcę.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zolprzemysl.neostrada.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawę produktów mleczarskich do punktów handlowych PIGB CARPATIA
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 2 w Ropczycach.
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa żywności (towaru) przeznaczonego na potrzeby bieżącego żywienia żołnierzy pełniących służbę w jednostkach wojskowych oraz żołnierzy ćwiczących na bazie OSPWL Nowa Dęba, JW. 3533 Sandomierz i CPdMZ Kielce
Dodano: 2016-06-30 - dostawa owoców i warzyw, mięsa, wędlin oraz nabiału dla SPZOZ Sanok.
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa produktów mleczarskich.
Dodano: 2016-05-30 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-25 - PRODUKTY MLECZARSKIE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-05-25 - Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczów roślinnych
Dodano: 2016-05-23 - Dostawy nabiału
Dodano: 2016-05-09