Skarb Państwa - Komendant Stołeczny Policji ogłasza przetarg
- Adres: 00-150 Warszawa, ul. Nowolipie 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 6038608. 6037691 , fax. 22 6037642
- Data zamieszczenia: 2015-11-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Skarb Państwa - Komendant Stołeczny Policji
ul. Nowolipie 2 2
00-150 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 6038608. 6037691, fax. 22 6037642
REGON: 01212648200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.policja.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów (dań gotowych) (WZP-5217/15/252/Z) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów (dań gotowych), zwanych w dalszej części ogłoszenia produktami. 2.Wykaz produktów objętych przedmiotem zamówienia wraz z szacunkowymi ich ilościami zawiera dokumentacja przetargowa zamieszczona na stronie internetowej Zamawiającego.Zamawiający będzie dokonywał zakupów produktów sukcesywnie wg własnych potrzeb. 3.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zamówienia mniejszej ilości danego produktu od wskazanej w dokumentacji przetargowej. Podane ilości są ilościami maksymalnymi. Wykonawca nie będzie rościł żadnych praw w przypadku, gdy Zamawiający skorzysta z powyższego prawa. 4.Dostawy realizowane będą w oparciu o zlecenia Zamawiającego przekazywane w sposób określony w dokumentacji przetargowej. 5. W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązany będzie do: a) transportu produktów do Magazyn Żywnościowy KSP przy ul. Włochowskiej 25/33, 02-336 Warszawa przy użyciu środka transportu umożliwiającego rozładunek bezpośrednio na rampę, b) rozładunku produktów do miejsca wskazanego przez Zamawiającego. 6. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty: a) posiadały minimum 6 miesięczny okres przydatności do spożycia - liczony od dnia podpisania bez uwag przez Strony protokołu odbioru zamówionej partii produktów, termin przydatności do spożycia ma być umieszczony na etykiecie lub opakowaniu każdej sztuki produktu, b) na etykiecie lub opakowaniu każdej sztuki posiadały skład, c) były umieszczone w opakowaniach zabezpieczających je przed uszkodzeniami mechanicznymi - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Okres przydatności do spożycia
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.policja.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17