Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 915 763 160
- Data zamieszczenia: 2019-04-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
Al. Żołnierza 42
73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
tel. 915 763 160
REGON: 00032042000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy nabiału dla Zakładu Karnego w Stargardzie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Twaróg półtłusty w kostce po 200g lub 250g PN-91/A-86300, termin przydatności do spożycia min 12 dni od dnia dostarczenia, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 16 000 szt. 2. Serek homogenizowany owocowy w kubku po 100g – 150g PL 300216101, serek z dodatkami smakowymi: wanilia, truskawka, malina, ewentualnie inne po konsultacji z zamawiający, termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostarczenia, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 3 200 szt. 3. Serek homogenizowany naturalny w kubku po 100g – 200g termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostarczenia, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 1 000 szt. 4. Serek wiejski w kubku 150g – 200g PL 32141601EWG, termin przydatności do spożycia min. 12 dni od dnia dostarczenia, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 8 000 szt. 5. Kostka topiona 100g, produkt topiony, z zawartością tłuszczy roślinnych, opakowanie jednostkowe 100g, ewentualna zmiana gramatury po ustaleniu z zamawiającym, termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostarczenia - 30 000 szt. 6. Jogurt naturalny w kubku 100g – 200g PL 2001180IW, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 1 800 szt. 7. Jogurt owocowy w kubku 100g – 200g PL 16611601, jogurt z dodatkami smakowymi: wanilia, truskawka, malina, ewentualnie inne po konsultacji z zamawiający, z termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 3 500 szt. 8. Jogurt naturalny w kubku po 300g – 500g PL 2001180IW, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia, - 500 kg. 9. Śmietana 12% w kartonie lub kubku 300 ml – 500 ml PL10141601, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostarczenia - 1 200 litrów 10. Mleko w proszku odtłuszczone, bez dodatku tłuszczy roślinnych, maksymalne opakowanie jednostkowe – 10 kg, min. termin do spożycia 30 dni - 250 kg. 11. Mleko w proszku pełne, typu „Czarnków”, klasy I, bez dodatku tłuszczy roślinnych, maksymalne opakowanie jednostkowe – 10 kg, min. termin do spożycia 30 dni - 900 kg. 12. Ser żółty twardy ZN-97/MSM, bez dodatków tłuszczy roślinnych, termin przydatności do spożycia min. 30 dni - 900 kg. 13. Ser kanapkowy, wyrób seropodobny, w kostce, miks serów żółtych i tłuszczy roślinnych, bez zawartości tłuszczy zwierzęcych, termin przydatności do spożycia min 30 dni - 1 300 kg. 14. Serek śmietankowy smakowy w kubku po 100g – 200g, typu Almette, z zawartością sera twarogowego min. 60%, dodatek smakowy: pomidor, bazylia, rzodkiewka, ewentualnie inne po konsultacji z zamawiającym, termin przydatności do spożycia min 21 dni, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 3 200 szt. 15. Ser fromage w opakowaniu 80g – 100g PL30201601IW, dodatek smakowy: warzywa, ewentualnie inne po konsultacji z zamawiający, termin przydatności do spożycia min 14 dni, jedna gramatura przez cały okres trwania umowy, ewentualna zmiana gramatury w stosunku do poprzedniej dostawy po ustaleniu z zamawiającym - 10 000 szt. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów mleczarskich
Dodano: 2024-03-03 - Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Somatycznie Chorych w Myśliborzu na rok 2024
Dodano: 2024-01-29 - Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum ogólnokształcącego w Białym Borze w 2024 roku
Dodano: 2024-01-21 - Sukcesywne dostawy nabiału dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. K. Maciejewicza w Szczecinie
Dodano: 2024-01-02 - Sukcesywne dostawy nabiału do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawy nabiału
Dodano: 2023-09-06 - Dostawa żywności do Punktów Wsparcia Dziennego w Barlinku i w Myśliborzu w 2023 r.
Dodano: 2023-08-02 - Sukcesywne dostawy nabiału dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. Konstantego Maciejewicza w Szczecinie
Dodano: 2023-07-22 - Dostawa żywności do Punktów Wsparcia Dziennego w Barlinku i w Myśliborzu w 2023 r.
Dodano: 2023-06-29 - Dostawa żywności do Punktów Wsparcia Dziennego w Barlinku i w Myśliborzu w 2023 r. w r proj pn. „Rodzina jest najważniejsza 2019 – 2023 ” finans ze śr EFS w ramach RPO WZ na lata 2014 – 2020
Dodano: 2023-06-28